Βαθμολογία

Παθιασμένη νίκη για τον Αμπελωνιακό!!! (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, διεξήχθη το Σάββατο (20/11) στο ωραίο και φιλόξενο γήπεδο της Ροδιάς. Ο Αμπελωνιακός αντιμετώπισε τον Φαλανιακό, με τους παίκτες του Δημήτρη Αλεξανδρή να σημειώνουν μία μεγάλη νίκη με σκορ 1-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ DE – TOX, παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες. Ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα!

Οι νικητές, κατάφεραν να ξεπεράσουν το «σοκ» της περασμένης αγωνιστικής, όπου και ηττήθηκαν στις καθυστερήσεις από την Αμπελιά και παίζοντας με περίσσιο πάθος στο ματς με την Φαλάνη πήραν μία νίκη ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη ο Φαλανιακός του Κώστα Νεμπεγλέρα πάλεψε αρκετά στο ματς, αλλά δεν είχε την ουσία που είναι το γκολ. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα έχει τους ποδοσφαιριστές και την ποιότητα, όμως πρέπει να γίνουν αποτελεσματικοί, αφού οι στόχοι είναι υψηλοί τη φετινή χρονιά. Το ματς είχε πολύ δύναμη, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το αποτέλεσμα.

Ο Αμπελωνιακός, παρουσιάστηκε με πολλά νέα παιδιά που έπαιξαν για τη φανέλα και έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, κατέθεσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο και στο τέλος δικαιώθηκαν. Στο 21’ ο Ηλίας Πανταζής έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τις γροθιές έδιωξε ο Βραζιτίκος.

Στο 30’ από κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, ο Λόλας μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως αυτό πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 36’ ο Βούκιας για τον Αμπελώνα, στην αντεπίθεση βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Αμπελώνας πίεσε στην άμυνα του Φαλανιακού, κέρδισε τη μπάλα και ο Βούκιας βρήκε σε πλεονεκτική θέση τον Στέλιο Αλεξόπουλο που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 58’ φάουλ εκτέλεσε ο Νάστας, στα χέρια του Βραζιτίκου η μπάλα. Για να φτάσουμε στο 87’ όταν ο Γκιόζι έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι!

Τέλος στο 94’ ο Ηλίας Πανταζής έκανε το σουτ για την Φαλάνη, σε κόρνερ διώξανε την μπάλα οι αμυντικοί του Αμπελώνα.

Άψογος στα καθήκοντά του ήταν ο παρατηρητής του αγώνα Δημήτρης Μπαλιάκος.

*Η νίκη του Αμπελωνιακού είναι αφιερωμένη στον Σταύρο Παγούνη, έναν πιστό φίλαθλο της ομάδας που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Ντέβι, Πάνου, Κολιός, Αλατάς, Μεσημέρης (74’ Μαυρίδης), Κυρίτσης, Σίλβι, Βούκιας (83’ Γκιόζι), Αλεξόπουλος, Πόνηρος (62’ Χατζούλης).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Καραμπούζης (73’ Πανταζής Μ.), Γιαννακόπουλος, Πανταζής Γ., Λάϊος, Λυγούρας Β. (74’ Σεμπάστιας), Πανταζής Η., Μαχαίρας (27’ λ.τ. Λόλας), Νάστας, Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μπλιώνας, Κοντογιώργος.