Βαθμολογία

Ένα «θωρηκτό» στην κορυφή της επίθεσης

Ο Μάριος Όγκμποε αποτελεί έναν από τους πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ. Την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην championship της Σκωτίας και την Χάμιλτον. Σε τρεις αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 65 συμμετοχές πετυχαίνοντας 13 τέρματα.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή ο οποίος ήρθε στον κάμπο για να κάνει την διαφορά στην κορυφή της επίθεσης των "βυσσινί" και φυσικά για να κερδίσει την άνοδο με την ομάδα. Από τους πρώτους κιόλας επίσημους αγώνες εμφάνισε τις δεξιότητές του και τον πλουραλισμό στο παιχνίδι του.

Την περασμένη Κυριακή πέτυχε το πρώτο τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο υψηλόσωμος φορ, πέραν της ικανότητάς του στο σκοράρισμα δείχνει αρκετά ικανός στο να κερδίζει μονομαχίες, να κρατάει μπάλα και να δημιουργεί κενούς χώρους για τους πλάγιους επιθετικούς της ομάδας.

Θεωρώ πως εάν συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι - κάτι το οποίο αποτελεί ευχή όλων - θα δούμε ακόμη πιο ωραία πράγματα εντός των τεσσάρων γραμμών, ενώ τα προσωπικά νούμερα του ίδιου θα αυξάνονται παιχνίδι με παιχνίδι. Φυσικά, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου στου Ρέντη (15:00) κόντρα στον Ολυμπιακό Β'.

Χρήστος Δαϊρετζής