Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρουν τα νιάτα του Ηρακλή Λάρισας!!!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι ποδοσφαιριστές της Κ16 του Ηρακλή Λάρισας.

Η ομάδα του νεαρού και πολλά υποσχόμενου κόουτς Θάνου Τριανταφυλλόπουλου, έχει κάνει δυναμική εκκίνηση, αφού επικράτησε με το επιβλητικό σκορ 9-0 του Φαλανιακού στο ανανεωμένο γήπεδο Κοιλάδας, που αποτελεί «κομμάτι» του Ηρακλή Λάρισας.

Έτσι λοιπόν με ενέργειες του προέδρου του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρου Ιωακείμ, αναμορφώθηκε το γήπεδο Κοιλάδας και θα το χρησιμοποιεί, τόσο για τις υποδομές του σωματείου, όσο και για προπονήσεις της μεγάλης ομάδας.

Αναφορικά με την παρουσία των παικτών της Κ16, αξίζει να πούμε πως η δουλειά που έγινε όλο το περασμένο διάστημα, με μεγάλη προσοχή και επαγγελματισμό φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές κάνουν καθημερινά προπονήσεις σε εξαιρετικά γήπεδα της Ακαδημίας αλλά και γυμναστήριο που διαθέτει ο Ηρακλής στις εγκαταστάσεις 4-4-2.

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο, σε μία ομάδα που έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα και στο κομμάτι αυτό, εκτός από το μεγάλο στόχο της ανόδου στη SL2.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ