Βαθμολογία

Εθνική Ελπίδων: έτοιμη για τον αγώνα με την Ισλανδία

Η Εθνική U21 υποδέχεται στο "Θ. Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης την υπολογίσιμη Ισλανδία (16/11, 16:00), εκ των αντιπάλων της στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αποκαταστάθηκαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Γιώργου Σίμου.

Στις μέρες που μεσολάβησαν από τον νικηφόρο αγώνα με τη Λευκορωσία ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στη βελτίωση της ψυχολογίας και -στο μέτρο του δυνατού- της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, τομείς στους οποίους η ομάδα έχει επηρεαστεί από την εμφάνιση των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που είχαν οδηγήσει στην αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με την Κύπρο και στην ανάλογη ταλαιπωρία. Τέλος, το προπονητικό team και οι παίκτες εργάστηκαν πάνω σε θέματα τακτικής.

Η Εθνική Ελπίδων έχει ως στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Στη βαθμολογία του 4ου ομίλου προηγείται η Πορτογαλία με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ακολουθεί η Ελλάδα με έναν βαθμό λιγότερο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές που ευχαρίστησαν τους φιλάθλους της Αρκαδίας για τη συμπαράσταση στο ματς με τη Λευκορωσία, έχουν εκφράσει την ελπίδα για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη σε αυτό με τους Ισλανδούς.