Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: «Μπράβο παιδιά…»

Στην ανάλυση του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook: «Μπράβο παιδιά, πολύ καλή η αγωνιστική παρουσία σας, στο Αλκαζάρ! Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά…

Σε ένα πραγματικό τοπικό ντέρμπι ο «λαβωμένος» από σημαντικές απουσίες – λόγω κορονοϊού – Απόλλων Λάρισας ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις και η Α.Ε.Λ. τους τρεις βαθμούς.

Οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν παιχνίδι πρωτοβουλίας, χωρίς κόμπλεξ και έδειξαν ότι γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία, απέναντι στην Α.Ε.Λ. η οποία κυνήγησε και πήρε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, χωρίς όμως να ικανοποιήσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Αλκαζάρ.

Ο Απόλλωνας που αναμφίβολα έπαιξε μπαλάρα, άντως αν είχε έναν γκολτζή τότε το αποτέλεσμα στο Αλκαζάρ θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Μάλιστα είχε και δύο κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει όταν το σκορ ήταν «ρευστό» στο 1-0. Μια στο πρώτο ημίχρονο στο 32′ με τον Στέλιο Παναγιώτου και μία η πιο κλασσική, στο 85′ όταν από φάουλ του Λίταινα, ο Θοδωρής Λουκάς δεν πρόλαβε να ακουμπήσει απλώς την μπάλα η οποία πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου φεύγοντας αουτ!».