Βαθμολογία

Στην κορυφή διατηρήθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Στην κορυφή της Α' De - Tox Κατηγορίας διατηρήθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Δήμητρας Γιάννουλης με 3-0.

Στο 8' ο επανεμφανισθείς Ερβίν Πεπκολάι πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια και σούταρε στο δεξί "Γ" του Κοτλή, ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Αφού στο 25' ο Κοτλής εξουδετέρωσε με εντυπωσιακό τρόπο σε κόρνερ το σουτ του Αθανασούλη στο αριστερό του "Γ", στο 34' ευστοχώντας στο πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Βλαχάκη, ο Πεπκολάι διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 64' οι Γιαννουλίτες είχαν την καλύτερη στιγμή τους με επικίνδυνο σουτ του Ραμάι που έδιωξε σε κόρνερ ο ευρισκόμενος πάντοτε σε ετοιμότητα Νούσιας.

Στο 81' το σουτ του Δραχαλίβα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Κοτλή, για να σημειωθεί στο 87' το τελικό 3-0 από την προσπάθεια και το σουτ του Γιάννη Βλαχάκη.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Δ.Ντούφας (84' Κατσαρός), Στ.Δραχαλίβας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Ντάλλας (84' Δ.Μουλτσιάς), Πούτας (68' Πάτσης), Σεμερτζίδης (46' Μιφτάρι), Πεπκολάι (53' Μπουμπουνάρας), Βλαχάκης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας - Θάνος Δουζένης): Kοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης (80' Καρβούνης), Αθ.Ντούφας, Ντόκος, Μπουκουβάλας (57' Κατσαμπέλας), Ντ.Μπόντε, Μπαμπάλης, Σπανός, Χατζηγρηγορίου (53' Μαντζαφλάρας), Ραμάι.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Μάνος, Πάλλας.