Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι του Κιλελέρ με τον Δωτιέα Αγιάς (PICS)

Ένα συναρπαστικό ματς έγινε την Κυριακή (14/11) στο γήπεδο Κιλελέρ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Δωτιέα Αγιάς με τελικό σκορ 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Για τις δύο ομάδες που φαίνεται όχι μόνο από τη βαθμολογία τους αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πως θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε πολύ δύναμη, πάθος και δυνατές μονομαχίες μέχρι το τελευταίο λεπτό. Από το 23’ ο Δωτιέας υποχρεώθηκε να μείνει με παίκτη λιγότερο, ύστερα από κόκκινη που δόθηκε για πέναλτι αλλά και πίσω στο σκορ.

Η Αγιά είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά είπε «όχι» ο έμπειρος τερματοφύλακας Παναγιωτόπουλος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, στην επανάληψη και μέχρι το 70’ που ήρθε η ισοφάριση η Αγιά παρότι ήταν με παίκτη λιγότερο, «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και φαινόταν πως ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι.

Όμως μετά την ισοφάριση, το Κιλελέρ έγινε και πάλι απειλητικό και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες που θα μπορούσε να φτάσει πάλι μπροστά στο σκορ. Θεωρούμε πως η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.

Στο 18’ ωραία ενέργεια του Μακρή από το σημείο του κόρνερ, έβγαλε τη σέντρα για τον Σούμπαση, αυτός με τη μία το σουτ, έφυγε άουτ.

Στο 23’ το σουτ έκανε ο Παπαχρήστος, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κορτσάρη, δόθηκε κόκκινη κάρτα στον παίκτη και πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουβελάς, εύστοχα για το 1-0.

Στο 32’ φάουλ του Λεσάϊ, έδιωξε με τις γροθιές ο Παναγιωτόπουλος σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα το φάουλ εκτέλεσε και πάλι ο Λεσάϊ, την πρόλαβε ο Ντακούλας και την έστειλε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Μεγάλη ευκαιρία για την Αγιά στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ωραία ξέφυγε στην αντεπίθεση ο Μακρής, έβγαλε για το Λεσάϊ, αυτός έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Παναγιωτόπουλος. Στο 68’ φάουλ του Λεσάϊ, το γυριστό σουτ του Πατσιωτού πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 70’ ύστερα από το φάουλ του Λεσάϊ, αρχικά η μπάλα κόντραρε, στη συνέχεια η κεφαλιά του Ντακούλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 72’ καλό σουτ του Κορδαλή πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 85’ μεγάλη ευκαιρία για το Κιλελέρ, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Αργύρης και τη κεφαλιά ο Τσακίρης εξ’ επαφής που πέρασε άουτ.

*Δήλωση Τάσου Μπεριτζά – Κώστα Παπαρίζου

Μετά το τέλος του ματς σε επικοινωνία που είχαν με το athleticlarissa οι δύο προπονητές του Δωτιέα Αγιάς θέλησαν να δηλώσουν πως είναι υπερήφανοι για τους ποδοσφαιριστές τους.

*Άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα κ. Αντώνης Κατσιούλης.

Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γαρουφαλλιάς (50’ Γουρνάρης), Ζιόμπουρας, Ντιντής, Καρακάνος, Αργύρης, Κορδαλής, Γκαραλιάκος (76’ Τσακίρης), Τζέκα (85’ Καραγιάννης), Παπαχρήστος, Κουβελάς (49’ Κίτσος Δ.).

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης (50’ λ.τ. Βουγιουρδής), Μάνικος, Κορτσάρη, Κορλός (65’ Κόκκινος), Τσακάλι, Παπαγιαννούλης (65’ Πατσιωτός), Μακρής, Ντακούλας, Χατζής (50’ Μπλατσέρης), Σούμπασης, Λεσάϊ.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Καρακώστας, Γκαρέλης.