Βαθμολογία

«Κλώτσησε» δύο βαθμούς ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

«Χρυσή» ευκαιρία έχασε την Κυριακή (14/11) ο Ηρακλής Λάρισας να ανέβει ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος), αφού παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ σε κάποιες περιπτώσεις, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν το βασικό σκοπό τους που δεν ήταν τίποτα άλλο από τη νίκη.

Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου πίεσαν τον αντίπαλο, που παρατάχθηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς αλλά δεν είχαν το «καθαρό μυαλό» να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Από την άλλη η ομάδα του γειτονικού Βόλου πέτυχε τον στόχο της, αφού ένας βαθμός στο AEL FC ARENA αποτελεί κάτι ιδιαίτερα τιμητικό για τους ίδιους.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, του φάουλ εκτέλεσε ο Κουτσούκης, η μπάλα στα χέρια του Σταυράκη. Στο 58’ ο Αλεξίου έκανε ένα καλό σουτ, ασταθή απόκρουση από τον Σταυράκη.

Στο 61’ ο Βουρδάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Παπαγιάννης απέκρουσε σωτήρια το σουτ που έκανε. Τέλος στο 75’ το φάουλ εκτέλεσε ο Αγρόδημος, την κεφαλιά πήρε ο Κούλπας, στα χέρια του Σταυράκη η μπάλα.

*Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Στέργιος Γκουντέλας (Καρδίτσας) και σε πολλές στιγμές έδειχνε ανεκτικός στις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων.

Δικαιολογημένα τα παράπονα του προέδρου του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρου Ιωακείμ στο τέλος του αγώνα, αναφορικά με τις διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι σε αρκετές φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης (52’ Χασομέρης), Κούλπας, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου, Μπάμης (77’ Τάρτας), Αλεξίου, Ζαφειρίου (67’ Βαγενάς), Χρηστίδης (52’ Κακαβίτσης).

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Στυλιανός Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (79’ Βούλγαρης), Διαμαντόπουλος (87’ Μπουμπούκης), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης, Βουρδάκης, Καρράς, Κρανάς (71’ Λάμπος), Αναστασίου (87’ Μπόλης), Δημητρίου (71’ Σιόβας).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκουντέλας, Γιοβάνης, Καλογριανίτης (Καρδίτσας).