Βαθμολογία

Άνοιξε τις πύλες της η μπουτίκ της ΠΑΕ ΑΕΛ (PICS)

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (13/11) τα εγκαίνια της μπουτίκ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Παρόντες ήταν άπαντες από την οικογένεια της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας με τον προπονητή κ. Ηλία Φυντάνη και το επιτελείο του, της Κ20 με τον προπονητή του αντίστοιχου τμήματος κ. Αποστόλη Ευαγγέλου με τους συνεργάτες του. Η Κ17 εκείνη την ώρα αγωνιζόταν στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

O εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ραφαήλ τέλεσε τα εγκαίνια της μπουτίκ της ΠΑΕ ΑΕΛ στην «καρδιά» της πόλης, δίπλα στα δικαστήρια, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, απέναντι από το κτίριο που στεγάζεται το AEL RADIO 104,8.

Εκεί βρέθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πινακάς, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παπαλέξης, ο εκπρόσωπος του εργατικού κέντρου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης.

Την εκδήλωση τίμησε με την αυτοπρόσωπη παρουσία του ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και χορηγού της ΑΕΛ διεθνούς φήμης εταιρείας «DOLE», κ. Στάθης Πισλής.

Φίλοι της ΑΕΛ ήταν εκεί για να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά επιτελεία και φυσικά να δουν και να αγοράσουν τα όμορφα προϊόντα που υπάρχουν στην ολοκαίνουργια μπουτίκ του συλλόγου.

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι την όμορφη αυτή εκδήλωση συνόδευσε το ΑΕL RADIO 104,8 στο οποίο παρέθεσαν δηλώσεις πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Χρήστος Δαϊρετζής