Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας: Με κεκτημένη ταχύτητα κόντρα στην Δήμητρα Ευξεινούπολης

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Δήμητρα Ευξεινούπολης συνεχίζει ο Ηρακλής Λάρισας – Όσα είπε στην Mikriliga.com ο Χρήστος Χατζηλιάδης για το παιχνίδι

Μετά από δυο σερί νίκες που τον έφεραν στην δεύτερη θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής Λάρισας υποδέχεται την Κυριακή (14/11 15:00) για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης την Δήμητρα Ευξεινούπολης με μοναδικό στόχο ένα ακόμα τρίποντο.

Άπαντες είναι στη διάθεση του τεχνικού του συλλόγου Χρήστο Χατζηλιάδη, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε να πάρει μια ακόμα νίκη. Ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας, μίλησε στην Mikriliga.com αναφορικά με το παιχνίδι αλλά και την πορεία της ομάδας ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι ένα δύσκολο ματς όπως όλα. Με μια ομάδα που έχει ομοιογένεια. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί ώστε να πάρουμε την νίκη.

Ερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι και θέλουμε να πιάσουμε και πάλι τα υψηλά στάνταρ απόδοσης για να πάνε όλα καλά. Τα παιδιά δουλεύουν στο γήπεδο καθημερινά και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση. Σεμνα και ταπεινά όπως σε κάθε ματς θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Mikriliga.com