Βαθμολογία

Να κάνει το αυτονόητο!

Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για την πρώτη της "παράσταση" στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Την Κυριακή (14/10) και ώρα 15:00 θα υποδεχθεί στο στάδιο "Αλκαζάρ" την έτερη ομάδα της πόλης, τον Απόλλωνα Λάρισας που σαφώς έχει διαφορετικούς στόχους, ωστόσο μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες από την ίδια πόλη πάντοτε κεντρίζει το ενδιαφέρον των απανταχού φιλάθλων.

Υπενθυμίζεται ότι η προσεχής αγωνιστική θα είναι η δεύτερη του πρωταθλήματος καθώς η ομάδα του Ηλία Φυντάνη πραγματοποίησε το ρεπό της το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν και διεξήχθη η πρεμιέρα.

Ο Ηλίας Φυντάνης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ζιγκί Μπαντιμπαγκά που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον Αμπούντ Ομάρ, ο οποίος έχει υποχρεώσει με την Εθνική Κένυας. Στον αντίποδα, επιστρέφουν στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού της ομάδας τόσο ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς, όσο και ο Αϊμέν Ταχάρ. Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους απασχολούσαν.

Θα ακουστεί ίσως λίγο τετρημένο, όμως οι πρεμιέρες πάντοτε κρύβουν "παγίδες". Η ΑΕΛ στα δικά μου μάτια έχει ένα χρέος, το οποίο είναι αυτονόητο. Οι τρεις πόντοι που θα της δώσουν ηρεμία, χρόνο και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Από εκεί και πέρα εάν το τρίποντο συνδυαστεί και με καλό θέαμα, θα είναι το ιδανικό για όσους βρεθούμε στο Αλκαζάρ την Κυριακή.

ΥΓ: Τα λέμε ραδιοφωνικά Δευτέρα και Παρασκευή 21:00 - 23:00 στο AEL RADIO 104,8

YΓ2: Ελάτε στα εγκαίνια της μπουτίκ της ΑΕΛ, το Σάββατο 12:00 να δείτε τα νέα προϊόντα και να γνωριστούμε!

Χρήστος Δαϊρετζής