Βαθμολογία

Απόφαση για τα δελτία των τμημάτων υποδομών της ΕΠΣΛ

Μετά από απόφαση της ΕΠΣΝ Λάρισας, ανακοινώνεται ότι – λόγω του μεγάλου όγκου δελτίων και της καθυστερημένης προσκόμισης αυτών στη γραμματεία της Ένωσης – για αυτή την αγωνιστική οι αθλητές στα τμήματα υποδομών θα αγωνιστούν με ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ (που έχουν ήδη καταθέσει στην Ένωση) και ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα δικαιολογητικά για έκδοση δελτίων που θα προσκομιστούν στην ΕΠΣΝΛ μέχρι την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15.00 θα πάρουν κανονικά πρωτόκολλο για να χρησιμοποιηθούν στους αγώνες υποδομών του Σαββατοκύριακου. Αιτήσεις μεταβολών χωρίς πρωτόκολλο από την ΕΠΣΝΛ δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Επιπλέον, η απόφαση προς διευκόλυνση των σωματείων να παίξουν με προσωρινά δελτία ισχύει μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο 13-14/11/2021 και για αυτό το λόγο τα σωματεία πρέπει να ολοκληρώσουν μέχρι την Τετάρτη 17/11/2021 την κατάθεση των δικαιολογητικών έκδοσης δελτίων για τα τμήματά τους.

Επισημαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση τα σωματεία πρέπει να τηρήσουν το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο όπως αυτό έχει αναρτηθεί από την ΓΓΑ και να έχουν λίστα με την υγειονομική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους την οποία θα παραδώσουν στον διαιτητή της αναμέτρησης.