Βαθμολογία

Συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων με την Μίνα Γκάγκα

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την πορεία του εμβολιασμού, την κατάσταση στα Νοσοκομεία της Λάρισας και την τήρηση των γνωστών μέτρων προστασίας. Ο κ. Απ. Καλογιάννης, τόνισε για ακόμα μια φορά, ότι ο Δήμος Λαρισαίων είναι σε στενή συνεργασία και σε συνέργειες με όλες τις αρμόδιες αρχές για την καλύτερη διαχείριση των ζητημάτων που αφορούν την πανδημία. Mετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Καλογιάννης σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:

«Από την συνάντηση με την κα Γκάγκα προέκυψαν ζητήματα για τα οποία οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες. Συζητήσαμε για όλες τις ενέργειες που πρέπει να αναπτύξουμε στην πόλη για να πάει καλύτερα ο εμβολιασμός. Υπάρχουν περιθώρια να αναπτύξουμε περισσότερες δραστηριότητες γι’ αυτό το θέμα. Θα βρούμε τον βηματισμό προκειμένου να βελτιώσουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην πόλη μας.

Για μια ακόμη φορά καλώ τους συμπολίτες μας να προστρέξουν για να γλυτώσουμε ζωές. Δεν θέλουμε με τίποτα την Άνοιξη να μιλάμε για μεγάλο αριθμό ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους. Η οικονομία πρέπει να προχωρήσει και ανθρώπινες ζωές πρέπει να σωθούν».

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος δώρισε στην κλ. Γκάγκα εκδόσεις της πόλης, ενώ σημειώνεται πως αύριο Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων θα συζητήσεις για άλλη μια φορά για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή.