Βαθμολογία

Οι αριθμοί της 9ης αγωνιστικής

Τα γρήγορα γκολ δίνουν πάντα ενδιαφέρον στους αγώνες και η 9η αγωνιστική ήταν από αυτές που το απέδειξαν. Μπορεί να μην μπήκαν πολλά γκολ συγκριτικά με άλλες, 18 αυτή τη φορά, αλλά ήταν η πρώτη αγωνιστική στη σεζόν που και τα επτά παιχνίδια είχαν γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα τα 10 από τα 18 μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Από την αγωνιστική ξεχωρίσαμε και άλλους ενδιαφέροντες αριθμούς.

200... παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο σε εθνικές κατηγορίες συμπλήρωσε ο Γιώργος Παμλίδης και τα συνδύασε με ένα γκολ που έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό στον Απόλλωνα. Έχει 99 αγώνες στη Super League, 52 στην Β' κατηγορία, 27 στην Γ' και 22 στα Κύπελλα Ελλάδας.

100.. αγώνες στην καριέρα του σε όλα τα πρωταθλήματα έφτασε ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού περίμενε 40 μέρες λόγω τραυματισμού το στρογγύλεμά του. Έχει 69 αγώνες στη Super League, 9 στην Β' κατηγορία, 16 στην Α' Σλοβακίας και 6 στην Α' Σερβίας.

70... νίκες στη Super League μετράει πλέον ο Απόστολος Μάντζιος στην προπονητική του καριέρα. Οι 20 από αυτές είναι με τον Άρη. Έχει ακόμα 58 ισοπαλίες και 94 ήττες σε 222 αγώνες.

66... είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ως τώρα συμμετοχή και στα εννέα παιχνίδια της σεζόν, οι 14 μόνο από αυτούς δεν έχουν χάσει λεπτό.

50... νίκες στην καριέρα του στη Super League συμπλήρωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου με αυτή της Λαμίας στην Τρίπολη. Σε 172 αγώνες έχει ακόμα 52 ισοπαλίες και 70 ήττες. Έγινε και ο πρώτος προπονητής της Λαμίας, που φτάνει τις 10 νίκες.

30.. γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ συμπλήρωσε ο Σέρχιο Αραούχο. Χρειάστηκε 89 αγώνες και... τέσσερις θητείες. Έχει 23 στη Super League, 6 στο Κύπελλο και ένα στην Ευρώπη.

4... ήττες έχει ο Παναθηναϊκός στα εννέα πρώτα παιχνίδια του, όσες ακριβώς είχε και πέρσι και πρόπερσι!