Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ Κ17 (PICS)

Η ΑΕΛ Κ17 αγωνίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (7/11) στο γήπεδο Δασοχωρίου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 10η αγωνιστική της SL. Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ηττήθηκε με σκορ 1-3.

Στο 15’ πέναλτι κέρδισε ο Ασίκογλου και εκτέλεσε ο Βλιώρας για το 1-0. Στο 21’ ο Ζωγράφος μπήκε από αριστερά στην περιοχή της ΑΕΛ, γύρισε ωραία στον Βλέτσα και αυτός με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 47’ φάση διαρκείας στα καρέ της ΑΕΛ, σουτ του Βλέτσα και η μπάλα στο δοκάρι. Στο 57’ ο Βλέτσας μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από τον Κουκουράκη και πέναλτι για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 58’ ο Σάλο ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-2.

Στο 69’ συνδυασμός των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λώλης με σουτ έγραψε το τελικό 1-3. Στο 80’ σε θέση τετ α τετ ο Βλιώρας με τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Γιώτας, Νινίκας, Κουκουράβας (80’ Κοροντίνης), Πιτσιδήμος, Μπαγιώτας, Χαλδούπης, Γκόλτσιος, Βλιώρας, Μπόγδανος (46’ Μπάντελης), Πινακάς (80’ Ντελόπουλος), Ασίκογλου (70’ Βογιατζάκης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Λώλης): Μάντζιος, Αθανασίου (75’ Λυκόπουλος), Μίνης, Ντούκας, Ντώνος, Λώλης, Βλέτσας (86’ Πλασκασοβίτης), Χρήστου (75’ Κύργιος), Σάλο, Μυρόγλου (61’ Νίτας), Ζωγράφος (75’ Τσίτας).

Διαιτητική τριπλέτα: Πλακιάς, Σακκάς, Αναστασίου (Θεσσαλίας).

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο υπεύθυνος των ομάδων νέων και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ζήσης Ντελόπουλους μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των ομάδων νέων κ. Βασίλη Καραπιάλη.