Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Αναγέννηση Καλοχωρίου (PICS)

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου ήταν η ομάδα που από την αρχή μέχρι το τέλος είχε την κυριαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον Χείμαρρο Μαρμαρίνης (1-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να πετύχει μόνο ένα γκολ σο 30’ σε έναν όμορφο συνδυασμό του Λίταινα και του Μάρκου, που ο τελευταίος έκανε το σουτ, ασταθής απόκρουση από τον Μπρούσα, στην επαναφορά ο Θωμάς Ζαβρής έκανε το 1-0.

Όσο έμενε το σκορ στο 1-0, η αντίπαλη ομάδα προσπαθούσε να πιέσει και να πετύχει κάποιο τέρμα μέχρι το τέλος όμως το Καλοχώρι είχε καλή εμφάνιση σε όλες τις γραμμές και κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη για τη συνέχεια. Ο καιρός ήτανε ηλιόλουστος και αρκετοί φίλαθλοι ήρθαν να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα.

Στο 5’ καλή εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά, με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ ο Μπρούσας. Στο 18’ μεγάλη ευκαιρία με τον Λίταινα, που έβγαλε τη σέντρα για τον Μάρκου, αυτός για τον Ζαβρή που από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 23’ βαθιά μπαλιά του Πατρίκη, που βρήκε τον Ζαβρή, έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 55’ ο Πατρίκης έβγαλε για τον Ζαβρή, αυτός έκανε το σουτ από κοντά, έδιωξε με τα πόδια ο Μπρούσας. Στο 75’ ο Νούσιος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσαγκούλης την κεφαλιά από κοντά πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Καρπέτη έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 79’ ο Νούσιος έβγαλε τη σέντρα για τον Ζαβρή που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 87’ η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Λιόλιος έκανε τη σέντρα και ο Πικούλης το σουτ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 90’ καλό σουτ του Λιόλιου, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραποστόλη.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βασίλης Μάρκου – Δημήτρης Χαρταλάμης): Καραποστόλης, Χαρταλάμης, Μπλούφας, Γιάκης, Λίταινας (46’ Σαϊτης), Σαμαράς (79’ Λίταινας Μ.), Ζαβρής (80’ Γραβάνης), Μάρκου, Πατρίκης (62’ Τσαγκούλης), Γκόγκος, Νούσιος.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Ιωάννης Μπουρνάκας): Μπρούσας, Γκέκας (46’ Πικούλης), Λιόλιος, Καραπαρίσης, Νάστος, Καμπούρης, Κακαλούλης, Χαδουλός (82’ Καλαϊτζίδης), Καρπέτης, Γιαννάκης, Καραμάνος (65’ Αγγέλης). 

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Κοτούμπας, Γούλας.