Βαθμολογία

Εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Με σκορ 3-3 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της πρεμιέρας στη SL2 για τον Απόλλωνα Λάρισας που δεν κατάφερε να κερδίσει τα Τρίκαλα στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σεντουριόν στο 13' λεπτό (1-0), ενώ ο Γιαννίτσης με κεφαλιά εννιά λεπτά αργότερα (22' λεπτό) έκανε το 2-0. Ο Ριζογιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1 στο 31' λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Λίταινας στο 70' λεπτό έκανε το 3-1, αλλά ο ΑΟ Τρικάλων αντέδρασε και με δύο γκολ του Ελευθεριάδη (81' λεπτό και 86' λεπτό), διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 3-3.

Απόλλων Λάρισας (Στράτσια): Αστράς, Καρρίκι, Λίταινας, Σκούπρα, Χατζής, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Κουζού, Βίγια (73’ Λεμάνγκρ), Κανούλας, Παναγιώτου (65΄ Μπαλογιάννης).

Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Κεχαγιάς (46΄ Ελευθεριάδης), Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν (90+ Ιωαννίδης), Χειρίτραντας (80’ Νίζιτς), Ευθυμίου, Κουσκουνάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Μπεκιάρης (Καρδίτσας) με βοηθούς τους κ.κ.Αϊνάλη (Μακεδονίας), Χαραλαμπόπουλο (Κιλκίς). Απέβαλλε τον Ευθυμίου στο 90’ ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στον Αστρά του Απόλλωνα Λάρισας και τους Ριζογιάννη, Σεντουριόν του ΑΟ Τρίκαλα.