Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για το Κουτσόχερο!

Άλλη μία νίκη για την Φορτούνα Κουτσοχέρου που ανεβάζει «στροφές». Αυτή τη φορά επικράτησε με σκορ 2-0 της Ανθούπολης! Στο 20’ σουτ του Χατζή, λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Παζάρα απέκρουσε σε κόρνερ ο κίπερ.

Στο 45’ χαμένο τετ α τετ του Δημητρέλη. Στο 52’ ο Δημητρέλης με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0. Στο 73’ η κεφαλιά του Σκούπρα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Ένα λεπτό μετά ο Μήτσιος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καββαδίας το σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Στο 88’ τη δεύτερη κίτρινη αντίκρισε ο Μαμάτσας και στο ίδιο λεπτό ο Μπαταβάνης έβγαλε τη σέντρα για τον Καββαδία που έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι και η Ανθούπολη, καθώς στο 89’ ο Βλαχόπουλος αποβλήθηκε.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κιτσόπουλος, Γκάνας, Αετόπουλος, Σουπεκιώτης, Σκούπρας, Τσιάμης, Δημητρέλης (68′ Μαμάτσας), Παζάρας (83′ Μπαταβάνης), Καββαδίας, Μητσιός, Χατζής.

Ανθούπολη (Βάιος Καραφέρης): Αναστασίου, Χατζηρούφας (46′ λ.τ. Σκορδίλης), Γκατζούλης, Σπαρτής, Παπαστάθης, Βλησαρούλης, Κατσιανάκης, Λεμονής (70′ Τίρχας), Εζάι (80′ Βλαχόπουλος), Βράκας Χ., Δημόπουλος,

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Καραθάνος, Σουπεκιώτης.