Βαθμολογία

Ωραία ματς στην Α’ DE – TOX

Δείτε τα ρεπορτάζ των ομάδων της Α’ DE – TOX (6/11)

Όλυμπος Γόννων-ΠΑΟΛ Αβέρωφ 1-0

Σημαντική νίκη για τον Όλυμπο Γόννων, που επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 του ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Γιώργος Κόκρας στο 16΄. Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές στιγμές στο ματς, απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του Αβέρωφ που πάλεψε όσο μπορούσε για το θετικό αποτέλεσμα.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Τσιντζιλώνης, Ζαϊρές Β., Τσούγιας, Συγκούνας, Σερίφης, Μπούμπουλης Ε., Παρασκευούδης (70′ Κολτσίδας), Κόκρας, Ζαϊρές Γ. (58′ Τζίκα Ι.), Τζήκας (80′ Γκαγκανάσιος).

Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Τζήκας, Μηνάς, Μανώλης (78′ Χρόνης), Σπαρτής, Στεργίου, Γκουγκουλιάς, Τσούτσος (85′ Αποστόλου), Μπέης, Ντέκας, Κανιούρας, Ζήκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Κοτούμπας, Κοντογιώργος.

Δόξα Βλαχογιαννίου-Ολυμπιακός Αμπελιάς 0-2

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς τα πήγε εξαιρετικά στο εκτός έδρας ματς κόντρα στο Βλαχογιάννι. Η ομάδα του Γιάννη Τσαλάγκα πήρε μία σπουδαία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Αντωνίου στο 14΄ και ο Πλίτσης στο 65΄ σημείωσαν τα δύο γκολ.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ. (80′ Λάκης), Φράτζας, Κυπαρίσσης, Φουρκιώτης (65′ Πέτρου), Αλεξίου (40′ λ.τ. Τσιάρας), Κοντοθανάσης (65′ Κατσιγιάννης), Φακίτσας Σ. (65′ Γκουρομπίνος Μ.), Μπάκος, Πατσής.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Αντωνίου, Νικολακούλης, Χάμος, Κοτρώτσιος Α., Κουρμπάτι, Κοτρώτσιος Χ., Χατζής, Καρατζούκος (75′ Χριστοδούλου), Πλίτσης (65′ Νταμπαλέτσιος), Σπύρου.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Μπλιώνας, Ρουπέλας.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος"-Αστραπή Νέας Πολιτείας 1-0

Ο Πύρρος σημείωσε μία σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ομάδα του Δημήτρη Βλάχου επικράτησε με 1-0 της Αστραπής Νέας Πολιτείας που παρατάχθηκε με απουσίες στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Σιάρκου πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα μέχρι τέλους. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 25΄ο Σουλάι. Η Νέας Πολιτεία είχε καλές στιγμές στο ματς όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): ΝτούσιοςΤσιρογιάννης Μάρης, Βύρλας (63΄Νικούλης), Αλλιάι, Βίλλης, Τζόγκας, Σάρρα, Γιώργης, Χύσα (85΄Μπαλαμπάνος), Σουλάι (80΄Νούσιας).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Κυρίτσης, Μπομπότης, Κατσιάνος, Παπανικολάου, Κολλάτος, Πέτρου, Γεωργοσούλης, Μπόνιας, Ζαρκαδής, Κούρτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Πατέτσος, Δεληγιάννη.

Δήμητρα Γιάννουλης-Φαλανιακός 0-0

Παρότι ο Φαλανιακός είχε την υπεροχή στο ματς και τις ευκαιρίες, η Γιάννουλη καλά κράτησε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στο 20’ σέντρα του Μούτσα, το σουτ του Λόλα απέκρουσε ο Κοτλής. Στο 25’ ο Σπανός έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 28’ η παράλληλη του Μούτσα που πέρασε μπροστά από τον Λόλα και τον Γαρυφαλλόπουλος δεν είχε αίσιο τέλος.

Στο 65’ ύστερα από σέντρα του Καραμπούζη, η κεφαλιά του Γαρυφαλλόπουλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 75’ το σουτ εξ’ επαφής του Μπλέντι Σέσι, έσωσαν πάνω στη γραμμή.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας): Κοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος (75’ Κουρούτσαλης), Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Τάφα (60’ Χατζηγρηγορίου Κ.), Ραμάϊ, Μπόντε Ν. (80’ Κατσάμπελας), Σπάνος (60’ Μπόντε Π.).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Λάϊος, Πανταζής Γ., Γιαννακόπουλος, Καραμπούζης (70’ Τσιάκος), Πανταζής Η., Μπλέντι Σέσι, Μούτσα Μπλέντι, Λόλας (70’ Λυγούρας Β.), Νάστας (55’ Ιωαννίδης Σ.), Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Καραμπούλας, Μπουρονίκος.

Παναγροτικός Νίκαιας-Δαμασιακός 4-2

Ο Παναγροτικός συνεχίζει το ίδιο δυναμικά! Αυτή τη φορά επικράτησε του Δαμασιακού με σκορ 4-2 και βρέθηκε ξανά στην κορυφή. Στο 15΄ο Γκανάβας με σουτ έκανε το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα ο Φάσσας με σουτ πέτυχε το 2-0. Ο Γκανάβας στο 24΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Δαμασιακός στο 31΄μείωσε σε 3-1 με κοντινή προβολή του Σκούπρα (προηγήθηκε απέκρουσε του Τζουβάρα σε πέναλτι του Τσούτσα). Στο 66΄ ο Τσούτσας με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3-2. Στο 71΄ο Αχιλλέας Γκουντίκας διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Παναγροτικός Νίκαιας: (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Ψαρούλης Αντ., Περήφανος, Σώκος, Ακρίβος, Φάσσας (57΄Παπακώστας), Ξιώνης, Αλατάς (32′ λ.τ Πετράκης), Ανδρεόπουλος (75΄Γεωργόπουλος) Γκανάβας (75΄Μπαλανίκας Θ.), Γκουντίκας.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Μουσιάρης Θ., Μπακαϊμης, Οικονόμου, Σκούπρας, Δούκας, Λούτσος, Τσούτσας (85΄Βίδρας), Μουσιάρης Δ. (58΄Κυρατζής), Θώμου (23΄ Μούρι), Λέτσιος (46΄Ασπραδάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μάνος, Σκριάπας.

Αχιλλέας Φαρσάλων-Σμόλικας Φαλάνης 1-2

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε την ήττα με σκορ 1 – 2 από τον Σμόλικα Φαλάνης και έτσι παρέμεινε στους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση μετά από 6 αναμετρήσεις. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των “κιτρινόμαυρων” την φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 20′ είχαν την απόλυτη υπεροχή χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδη και Φώτο σε τρεις περιπτώσεις όπου οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο Σμόλικας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25′ όταν έπειτα από πάσα η μπάλα πέρασε στην πλάτη της άμυνας του Αχιλλέα και ο Πρισακάρου νίκησε τον Κουσιά για το 0 – 1. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν “αέρα” δυο τερμάτων με τον Πρισακάρου και πάλι να χρίζεται σκόρερ στο 55′. Σε αυτό το γκολ ο Αχιλλέας “απάντησε” άμεσα καθώς στο 57′ ο Χατζόπουλος έκανε κάθετη πάσα και ο Παπακωνσταντίνου πέτυχε το 1 – 2.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και πίεσαν για την ισοφάριση δίχως όμως να φτάσουν στην μεγάλη ευκαιρία που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος (57′ Κατσανάκης), Χατζηλιάδης (57′ Γανός), Ντελής Δ. (70′ Ντελής Ι.), Τσούλης (90′ Κυριαζόπουλος), Χατζόπουλος, Λαβαντσιώτης (90′ Φουρίκης), Αγγελόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Φώτος, Κερμελίδης.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος, Πρίφτης, Χασιώτης, Τάφα, Κόκκινος Σ, Παπαθανασίου. Πράπας (57′ Παπαγεωργίου), Χριστακέας (70′ Περδίκης), Πρισακάρου (90′ Χοτάι), Χαζίζι (57′ Καρυώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Δίχρης, Πάλλας.

Πηγή: protostypos.gr