Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι της Ανάβρας (PICS)

Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη στο γήπεδο της Ανάβρας μεταξύ του Δωτιέα Αγιάς και του Οικονόμου Τσαριτσάνης (1-1).

Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν την κατοχή, την ανάπτυξη και το προβάδισμα. Στην επανάληψη όμως ο Οικονόμος ήταν εκείνος που πήρε τα ηνία και κατάφερε στο 90’ να φέρει το ματς στα ίσα.

Με απουσίες παρατάχθηκε ο Δωτιέας, αφού είναι τραυματίες οι Σούλι και Γκατζούλης. Στο 8’ συνεργασία του Μακρή με τον Κορλό και τον Σούμπαση, όμως το σουτ που έγινε έφυγε άουτ.
Στο 13’ ύστερα από την πάσα του Παπαγιαννούλη, ο Λεσάϊ με την ταχύτητα που είχε βρέθηκε απέναντι από τον Νούσια και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 25’ σουτ έξω από την περιοχή του Μακρή, με ατομική ενέργεια απέκρουσε ενστικτωδώς με τα χέρια ο Νούσιας. Στο 35’ ύστερα από ατομική ενέργεια του Λεσάϊ, έκανε το σουτ, απέκρουσαν οι αμυντικοί. Ο ίδιος παίκτης στο 65’ ξέφυγε στην αντεπίθεση, ύστερα από την κάθετη πάσα του Τσιρογιάννη, από πλεονεκτική θέση δεν τα κατάφερε.

Το ίδιο συνέβη στο 70’ με τον Μακρή, που βρέθηκε απέναντι από τον Νούσια δεν κατάφερε όμως να ευστοχήσει. Στο ίδιο λεπτό ο Ντούφας έκανε το σουτ, όμως θεαματικά απέκρουσε ο Μάλτζαρης.
Δέκα λεπτά αργότερα ύστερα από κόρνερ του Ντάλα και σύγχυση μέσα στα καρέ της Αγιάς, ο Σεμερτζίδης ήταν αυτός που έκανε το σουτ, όμως ο Μάλτζαρης έδειξε την κλάση του και απέκρουσε. Στο 89’ ο Τσιρογιάννης δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα και στο 92’ την δεύτερη κίτρινη δηλαδή κόκκινη.

Στο 90’ ύστερα από πλαγιοκόπηση του Δραχαλίβα από αριστερά και τη σέντρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Βλαχάκη που με ωραίο διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Τσακάλι, Παππάς, Κορλός (60’ Κορτσάρι), Δημολιός, Ντακούλας, Παπαγιαννούλης (85’ Μάνικος), Σούμπασης (70’ Τσιρογιάννης), Πατσιωτός (70’ Χατζής), Μακρής (85’ Μπλατσέρης), Λεσάϊ.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Μιφτάρι, Δραχαλίβας Σ., Σουγλής Σ., Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Βλαχάκης, Πούτας (94’ Πάτσης), Σεμερτζίδης (91’ Μουλτσιάς Δ.), Κατσαρός (46’ Ντάλας), Ντούφας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Γκαρέλης, Δεδικούσης.