Βαθμολογία

Ο Φωστήρας ανακοίνωσε τον προπονητή Γιάννη Μάγγο

Αναλυτικά: «Το ΔΣ του ΑΠΟ Φωστήρα βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο.

Ο 39χρονος έμπειρος Έλληνας τεχνικός, με θητεία στη Super League 2, αναλαμβάνει τα ηνία στον πάγκο της ομάδας μας, με στόχο να προσφέρει αέρα ανανέωση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Προς τιμήν του ο ίδιος θέλησε να καθίσει στον πάγκο του Φωστήρα την Κυριακή κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, ενώ οι αρχικές σκέψεις ήταν να το παρακολουθήσει από την κερκίδα μιας και δεν έχει προπονήσει ακόμη την ομάδα, γιατί όπως μας δήλωσε «η ομάδα χρειάζεται καθοδήγηση από τον πάγκο σε ένα σημαντικό παιχνίδι οπού ο Φωστήρας πρέπει να πάρει τρεις βαθμούς».

Ο Γιάννης Μάγγος παραδέχτηκε πως είναι ενθουσιασμένος με την οργάνωση της ομάδας και καλεί όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Ο Έλληνας κόουτς μεταξύ άλλων θήτευσε ως προπονητής στον Απόλλωνα Λάρισας, την ΑΕ Καραϊσκάκη, τον ΟΦ Ιεράπετρας, την Αναγέννηση Καρδίτσας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!»