Βαθμολογία

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του Απόλλωνα Λάρισας

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, την Κυριακή (07/11, 15.00) ο Απόλλων Λάρισας, υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Η ΠΑΕ Απόλλων καλεί τους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούνε στο γήπεδο για να βοηθήσουν την προσπάθεια που θα κάνουν οι παίκτες μας.

Εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα θα προπωλούνται το Σάββατο (10.00-14.00) στα γραφεία στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπως και ανήμερα του αγώνα από τα ταμεία του γηπέδου από τις 10.00 έως και τις 12.00 βάση της σχετικής απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού εν ισχύ, όπως και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για ΟΛΟΥΣ, καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο.

- Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι-φωτογράφοι που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα, να προσέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου, έχοντας κοντά τους την ταυτοποίηση της ιδιότητας τους, την αστυνομική τους ταυτότητα, αλλά και το χαρτί εμβολιασμού, νόσησης, Rapid Test 48 ωρών η PCR-Test 72 ωρών.

- Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνα, η χρήση μάσκας και εδώ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθ' όλη την διάρκεια παραμονής τους στα δημοσιογραφικά θεωρεία καθώς και σε όλους τους χώρους του γηπέδου.