Βαθμολογία

Τίμησαν τον αξέχαστο Αντώνη Κορέστη

Για μία ακόμη χρονιά ήταν όλοι τους εκεί. Οι συνάδελφοί του στην Μοίρα ΑΤΑ, οι Διαιτητές ποδοσφαίρου και οι Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος έδωσαν το ετήσιο “ραντεβού” τους το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο “Γ.Μητσιμπόνας”, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής εις μνήμην του αδικοχαμένου Αντώνη Κορέστη, ο οποίος – όσος καιρός και αν περάσει – διατηρείται “ζωντανός” στις αναμνήσεις των φίλων του, με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο.
Το “παρών” έδωσαν από πλευράς ΕΠΣ Ν.Λάρισας ο πρόεδρος Δημήτρης Μπουχλαριώτης συνοδευόμενος από τον σύμβουλο Λευτέρη Γρηγοριάδη και σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας (Γιώργος Λιόλιος, Αντώνης Βαλιώτης, Πέτρος Τσακνάκης), ενώ στο αγωνιστικό μέρος υπήρξε μία τροποποίηση της τελευταίας στιγμής, καθώς οι Διαιτητές αντιμετώπισαν μία μικτή ομάδα αποτελούμενη από στελέχη και οπλίτες της Μοίρας ΑΤΑ, ενισχυμένη με την συμμετοχή επίλεκτων Προσκόπων.
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 4-4, ενώ την διαιτητική ευθύνη είχε ο Βαγγέλης Καραθάνος ως κοινής αποδοχής (διαιτητής και αεροπόρος γαρ)!

Με την ομάδα των Διαιτητών αγωνίστηκαν οι Σκριάπας, Πατέτσος, Δημακόπουλος, Ακρίβος, Καραμαγκιόλας, Καραμπούλας, Κουκούλης, Κοντογιώργος, Τέγος, Μπουμαρσόπουλος, Μπουρουζίκας, Κακάνης, Ι.Ντελέζος, Στάικος, Δ.Κοτούμπας.
Από την πλευρά της Μοίρας ΑΤΑ, ο υπεύθυνος της ομάδας Γιάννης Τσίκας παρέταξε τους Απ.Θέο, Μπατζογιάννη, Κοκκαλάρα, Λαζαρίδη, Χρ.Παπαδόπουλο, Χ.Ζυγούρη, Βλησσαρούλη, Σκριάπα, Τζουμάκη, Παπαναστασίου, ενώ – παρότι παρέστη στην εκδήλωση – δεν αγωνίστηκε ο πρώην διοικητής της Σωτήρης Μαγκώτσιος.

Πρέπει να προστεθεί, πάντως, ότι και ο νυν διοικητής της Μοίρας αντισμήναρχος Γεώργιος Τζήκας ήταν από την πρώτη στιγμή ανεπιφύλακτος υποστηρικτής της εκδήλωσης μνήμης για τον αξέχαστο Αντώνη.
Το 2ο Σύστημα Προσκόπων, με επικεφαλής τον Πάρη Μακρή, εμφανίστηκε με τους Ηλία Ντελόπουλο, Αλμπέρτο Μπέγα, Θωμά Λευκαδίτη, Λευτέρη Λευκαδίτη, Μιχάλη Πιτένη, Θάνο Παπαϊωάννου, Αλέξη Μπουντόλο και Θανάση Μακρή.
* Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η οικογένεια Κορέστη (ο πατέρας Γιώργος, η μητέρα Κυριακή και η αδελφή Ζωή – Κωνσταντίνα) προσέφερε γλυκά τόσο σε όσους αγωνίστηκαν όσο και σ’ αυτούς που βρέθηκαν με την ιδιότητα του θεατή για να μετάσχουν στην επετειακή εκδήλωση.