Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για τις ομάδες του νομού Λάρισας

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος) την προσεχή Κυριακή (7/11) και ώρα 15:0, με τα ματς της 3ης αγωνιστικής. Όσον αφορά τις λαρισινές ομάδες θα έχουν δύσκολες αποστολές.

Ο Ηρακλής Λάρισας μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο Παλαμά θα ταξιδέψει μέχρι την Αταλάντη όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Η ψυχολογία των παικτών του Χρήστου Χατζηλιάδη είναι εξαιρετική και όλοι ευελπιστούν πως με την δέουσα προσοχή θα έρθει άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα η Ελασσόνα του Βαγγέλη Μόρα, θα αγωνιστεί στην Αγριά και κόντρα στον τοπικό Θησέα που κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι, όμως υπάρχει αισιοδοξία για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος ο Αετός Μακρυχωρίου του Κώστα Κατσάρα θα υποδεχθεί την Φήκη σε ένα δυνατό ματς, αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Αετός θα κάνει την προσπάθειά του για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να πάρει βαθιά ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

(Κυριακή 7/11, 15:00)

Νέα Αρτάκη – Ατρόμητος Παλαμά

Θησέας Αγριάς – Π.Ο.Ε

Αταλάντη - Ηρακλής Λάρισας

Αετός Μακρυχωρίου - Φήκη

Δήμητρα Ευξεινούπολης - Ύπατο

Δίστομο - Νέο Κεραμίδι

Η βαθμολογία
(2η αγωνιστική)

1. Θησέας Αγριάς 6

2. ΑΟ Υπάτου 6

3. Π.Ο.Ε  4

4. Δήμητρα Ευξεινούπολης 4

5. Ηρακλής Λάρισας 4

6. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 3

7. Αμβρυσσέας Διστόμου 3

8. Νέα Αρτάκη 2

9. Αετός Μακρυχωρίου 1

10. Ατρόμητος Παλαμά  0

11. Αταλάντη 0

12. Φήκη 0