Βαθμολογία

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο After Dark...

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, o Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη δυναμική και απρόβλεπτη Super Κική, η οποία μιλάει για όλους και για όλα, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Η βραδιά, όμως, συνεχίζεται και στο πλατό του «After Dark» έρχεται το πιο κεφάτο και ταιριαστό ζευγάρι, η Μελίνα Μακρή και ο Φράνκι Λούβαρης.

Η Super Κική σπάει τη σιωπή της και ξεκαθαρίζει τη θέση της σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ απαντάει και στο αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε από τον Δημήτρη Σταρόβα. Μοιράζεται με τον Θέμη την πορεία της προς την απεξάρτηση, τη μάχη με την κατάθλιψη, αλλά και πώς όλα αυτά συνέβαλαν στη δημιουργία της Super Κικής. Τέλος, δηλώνει ποια είναι η μεγαλύτερη της φοβία και αποκαλύπτει τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το κλίμα έρχονται να ελαφρύνουν η Μελίνα με τον Φράνκι, οι οποίοι εξομολογούνται στον Θέμη πώς είναι η μεταξύ τους σχέση αλλά και πώς έγινε η γνωριμία τους.

Η Μελίνα αποκαλύπτει εάν θα υπάρξει επανένωση των Vegas, αλλά μιλάει και για το αν θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Η βραδιά ολοκληρώνεται με ένα φαινομενικά «αθώο» εξομολογητήριο της Μελίνας Μακρή.

Κάθε Παρασκευή… «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό! 

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN