Βαθμολογία

Mε επιτυχία η Α' φάση πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών στη Λάρισα

-Με τη συμμετοχή του ΝΟΛ στον Όμιλο Θεσσαλίας στο Κολυμβητήριο Λάρισας
 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (31/10) οι αγώνες του Α' γύρου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών (Κ19) και έχουν ξεχωρίσει ήδη οι ομάδες με το προβάδισμα πρόκρισης για την πρόκριση στην Τελική φάση της διοργάνωσης.
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αγώνες του Β' Γύρου της Α΄φάσης θα γίνουν στις 4-6 Ιανουαρίου 2022, ενώ στην Τελική φάση (11-13 Μαρτίου) προκρίνονται - συνολικά από τους τέσσερις Ομίλους - 10 ομάδες, δηλαδή οι τρεις πρώτες από τους Ομίλους των πέντε ομάδων και οι δύο πρώτες από τους Ομίλους των τεσσάρων και των τριών ομάδων.
 
Ο ΝΟΛ παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Κώστα Γαλανόπουλου και του άμεσου συνεργάτη του κ. Κώστα Γαβριά που έκαναν γι’ ακόμη μία φορά ότι καλύτερο.  Το Δ.Σ. του ΝΟΛ συγχαίρει τις αθλήτριές μας και τις εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!
 
Τα στοιχεία των αγώνων του ΝΟΛ
 
ΝΟ Λάρισας - ΠΑΟΚ 8-16
Οκτάλεπτα: 1-4, 2-4, 1-5, 4-3.
ΝΟΛ: Γαλανοπούλου Ε., Καλογιάννη (3), Μπανάσιου (1), Γαλανοπούλου Θ., Μαντζουρίδου (2), Καραθάνου, Νιανιοπούλου, Λαμπρονίκου, Ψύλλα.
 
ΝΕ Πατρών – ΝΟΛ 12-10
Οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 5-1, 3-4.
ΝΟΛ: Γαλανοπούλου Ε., Καλογιάννη (2), Μπανάσιου (1), Γαλανοπούλου Θ. (2), Μαντζουρίδου (1), Λαμπρονίκου (4), Νιανιοπούλου.

ΟΕΑΝΑΒ - ΝΟ Λάρισας 0-5 χωρίς αγώνα

 
Η βαθμολογία (3 αγ. Α' Γύρου)
1. ΠΑΟΚ 9
2. ΝΕ Πατρών 6
3. ΝΟ Λάρισας 3
4. ΟΕΑΝΑΒ -5