Βαθμολογία

Εκτός έδρας νίκη για το Κουτσόχερο

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22’ ύστερα από όμορφη ενέργεια του Πέτσας (1-0). Ο ίδιος παίκτης στο 30’ είχε χαμένο τετ α τετ, ενώ για τη Φορτούχα χαμένο τετ α τετ του Καββαδία στο 37’.

Στο 42’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσιάμης, η μπάλα βρήκε στον Αντωνιάδη και χτύπησε στη συμβολή των δοκών. Το επόμενο λεπτό κόρνερ του Τσιάμη, το σουτ του Σουπεκιώτη απέκρουσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. Στο 51’ ο Δημητρέλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 60’ την κεφαλιά του Παζάρα απέκρουσε εξ’ επαφής ο Ραπτόπουλος. Και στο 65’ ο Παζάρας είχε κάθετο δοκάρι. Για τους Χαλκιάδες στο 65’ και 70’ τα πλασέ του Γκατζόγια και του Πέτσα έπιασε ο Μπαταβάνης.

Το Κουτσόχερο από το 45’ έπαιξε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπακογιάννης. Στο 67’ από πλάγια ο Καββαδίας με σέντρα – σουτ έκανε το τελικό 1-2.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Κουτσοκέρας, Τραμπάκουλος, Καϊσέρογλου, Τασιόπουλος, Γκατζόγιας, Πέτσας, Γκουντάρας Σ., Ευαγγελούλης (60’ Μητσόπουλος), Αντωνιάδης, Ρουμάνης (55’ Γκουνάρας Χ.).

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης, Γκάνας, Αετόπουλος (46’ Γκόγκος), Σουπεκιώτης, Μπακογιάννης, Τσιάμης, Μήτσιος, Σκούπρας, Καββαδίας (90’ Κουταλιάς), Σαλοκανάς (46’ Δημητρέλης), Παζάρας (70’ Μητράκας).

Διαιτητική τραπλέτα: Ακρίβος, Γούλας, Παπαϊωάννου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ