Βαθμολογία

Η Τερψιθέα, ήταν πραγματικός Μαχητής! (PICS)

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (30/10) στο φιλόξενο γήπεδο της Τερψιθέας, ανάμεσα στον Μαχητή και την Αναγέννηση Ζαππείου για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0 και βρίσκονται στην 1η θέση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν σωρεία ευκαιριών, είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, από την άλλη όμως το Ζάππειο κατέθεσε ψυχή και έτσι ο Μαχητής έφτασε στο 85’ για να ανοίξει το σκορ! Δύο λεπτά αργότερα βρήκε εύπορο έδαφος και πέτυχε και το 2-0 που ήταν το τελικό σκορ.

Πέμπτο λεπτό καλό σουτ του Γκόνα, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Μακαντάση και έφυγε άουτ.

Στο 7’ ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή του Αγγελή, ο Τσινούδης έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και σταμάτησε στη γραμμή.

Στο 17’ τετ α τετ ο Φανίδης έκανε το σουτ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 30’ το σουτ του Τσινούδη, πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα τη σέντρα έβγαλε ο Αγγελής, το σουτ του Τσινούδη χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 35’ σουτ «βολίδα» του Δάσσιου, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Ριζούλης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα άουτ. Στο 40’ ο Τσινούδης έβγαλε τη σέντρα, ο Αγγελής το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 76’ ο Φανίδης δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε. Στο 80’ πολύ καλό σουτ του Ριζούλη η μπάλα ξυστά άουτ. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Κατσαβριά ελάχιστα άουτ. Στο 84’ το σουτ του Τσινούδη ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Τσινούδης με το σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 και στο 87’ τη κάθετη μπαλιά έβγαλε ο Αγγελής και τετ α τετ τον Ριζούλη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κοτσιανούλης (92’ Νώτας), Ιωάννου (65΄Κανελίδης), Ηλιούδης, Παπαδημητρίου, Κατσαβριάς, Δάσσιος, Γκόνας, Αγγελής, Φανίδης, Ριζούλης, Τσινούδης (90’ Καφφές Σ.).

Αναγέννηση Ζαππείου (Βαγγέλης Τσιάρας): Μακαντάσης, Ζαχαριάς, Σφυριδάκης, Παυλίδης, Χυσενάϊ, Νούσιας Ν., Νούσιας Γ., Παρλάντζας (72’ Κωσταρέλος), Καρακίτσιος, Τσιάρας Π. (30’ λ.τ. Παυλόπουλος Δ.), Παυλόπουλος Θ.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής, Κοντονάσιος, Τοπαλσάββας.