Βαθμολογία

Ακάθεκτος στις νίκες συνεχίζει ο Κίσσαβος!

Στο γήπεδο Συκουρίου, ο Κίσσαβος προσπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Καλοχωρίου με σκορ 2-0 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του ματς όλο τον έλεγχο, χαμένες, δύο δοκάρι και δύο γκολ. Το Καλοχώρι από την πλευρά του είχε και αυτό δύο καλές στιγμές.

Στο 1’ χαμένο τετ α τετ του Κώτσια. Στο 25’ το σουτ του Καραντώνη έσωσαν στη γραμμή οι αμυντικοί, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ έδιωξε ο Καραποστόλης.

Στο 40’ και πάλι ο Καραποστόλης έσωσε την κεφαλιά του Βαρσάμη. Στο 55’ και 60’ δύο καλά σουτ του Λιόγκα και του Κώτσια, έφυγαν άουτ.

Στο 65’ ο Ζαβρής έκανε το σουτ έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζιούρας είχε κάθετο δοκάρι. στο 69’ ο Κώτσης είχε και αυτός με τη σειρά του κάθετο δοκάρι.

Στο 76’ ύστερα από τη σέντρα του Βελλή, ο Τζιούρας «έσπασε» έξυπνα για τον Κώτσια και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Καλή προσπάθεια από τον Πατρίκη στο 78’ αλλά έφυγε άουτ. Και στο 83’ ο Τζιούρας ύστερα από την κάθετη πάσα που έκανε στον Βόραδα ανατράπηκε, το πέναλτι εκτέλεσε ο Κώτσιας για το τελικό 2-0.

*Σύσσωμη η διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου, ο προπονητής και οι παίκτες αφιερώνουν τη νίκη της ομάδας στον παίκτη τους Δημήτρη Ράπτη που στη διάρκεια του αγώνα έκανε το χειρουργείου για τον χιαστό του.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Βαρσάμης, Βελλής, Αγγέλης, Λανάρας, Γκρέτσης, Νεμπεγλέρας Α. (45’ Βόραδας), Λιόγκας (78’ Κώτσης), Κορδέλας (85’ Μουρογιάννης), Καραντώνης (46’ Τζιούρας), Κώτσιας (85’ Τσίκος).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Δημήτρης Χαρταλάμης): Καραποστόλης, Γραβάνης, Μπλούφας, Τσιρώνης Γ., Γκόγκος, Νούσιος, Έξαρχος Γ. (75’ Έξαρχος Θ.), Πατρίκης Ζαβρής, Πλιάτσικας, Λίταινας (46’ Τσιρώνης Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Κοτούμπας, Στάμος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ