Βαθμολογία

Σημαντικό πέρασμα της Χάλκης από τον Πλατύκαμπο

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Πλατυκάμπου ανάμεσα στον Απόλλωνα Γαλήνης και τον Ηρακλή Χάλκης για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Χάλκης πήρε μία σημαντική νίκη με σκορ 2-3.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με πέναλτι στο 12’ ύστερα από χέρι που έγινε σε αμυντικό, ο Ρέψης εύστοχα έκανε το 0-1.

Στο 23’ ο Ραπτοτάσιος με πλασέ έκανε και το 0-2. Ο Απόλλων είχε την «απάντηση» στο 40’ με την κεφαλιά του Αλεξανδρή που έκανε το 1-2. Η Χάλκη στο 66’ ευνόησε να κάνει και το 1-3, ύστερα με ένα απίστευτο σουτ στο απέναντι «παράθυρο» του Τζεμολάρι.

Ο Απόλλων Γαλήνης προσπάθησε και άλλο και στο 80’ με ατομική ενέργεια του Μωϋσιάδη μείωσε στο 2-3. Χαμένες ευκαιρίες είχε η Γαλήνη στο 70’ και το 80’ με τα σουτ του Αλεξανδρή και του Θύμιου που έστειλαν τη μπάλα σύριζα από το δοκάρι. Ενώ για τη Χάλκη ευκαιρίες έχασαν οι Ρέψης, Καλογιάννης και Ραπτοτάσιος.

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Τζήκας, Ζυγογιώργος (46’ Κοκκινόπουλος), Γκέκας, Ζυγούρης Χ. (85’ Λάγιος), Ρουμελιώτης (20’ λ.τ. Θύμιου), Πλατής (75’ Μωϋσιάδης), Τζίκα Α., Βαρσάμης, Γουγουλούλης (46’ Χαλίλ), Αλεξανδρής.

Ηρακλής Χάλκης (Κώστας Κουτσούκης): Ξύτσας, Ντινούλης, Μιτσάι (51’ λ.τ. Τζεμολάρι), Λέτσιος, Βογιατζής Π., Μπουζούκας (69’ Ευαγγέλου), Καλογιάννης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος (49’ λ.τ. Σχοινάς), Ρέψης, Ραπτοτάσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Σκριάπας, Κοτούμπας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ