Βαθμολογία

Νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο για την ΑΕΛ Κ17 (PICS)

Την χαρά της νίκης ένιωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ Κ17. Συγκεκριμένα επικράτησαν στο γήπεδο Μακρυχωρίου, με σκορ 2-1 της Λαμίας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Ομίλου Β’ της SL Κ17.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ήταν σαφώς ανώτερη στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία και δίκαια στο τέλος πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, φθάνοντας τους πέντε βαθμούς. Από την άλλη η Λαμία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, αν και κατάφερε με ένα πέναλτι να μπει πάλι μέσα στο παιχνίδι για λίγα λεπτά.

Πολύ καλή η παρουσία των νεαρών της ΑΕΛ που κέρδισαν το χειροκρότημα και πήραν ψυχολογία για τη συνέχεια. Έντονα πανηγύρισαν τη νίκη στο τέλος, κάτι που το έψαχναν εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Στο 7’ ο Νινίκας έκανε ένα καλό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ, στο 15’ νέο σουτ, αυτή τη φορά από τον πολύ καλό Βλιώρα, η μπάλα άουτ. Ο επιθετικός της ΑΕΛ Βλιώρας άνοιξε το σκορ στο 33’ με ωραία κεφαλιά, ενώ στο 39’ ο δυναμικός Ασίκογλου έκανε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και στο 50’ ο πολλά υποσχόμενος Κουκουράβας έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Ο ίδιος παίκτης συνέχιζε να πιέζει και στο 55’ από καλή θέση επιχείρησε ένα νέο σουτ, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65’ ο μαχητικός Βλιώρας έκανε ένα πολύ καλό σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ζαλοκώστα και τον Αποστόλου να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 78’ ο εξαιρετικός Χαλδούπης δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, πέρασε όμως άουτ και στο επόμενο λεπτό η «λύτρωση» ήρθε με τον Ασίκογλου με ένα ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να σκοράρει μέσα σε αποθέωση για το τελικό 2-1.  Τέλος στο 85’ ο Γκόλτσιος είχε ένα πολύ καλό σουτ, πέρασε όμως άουτ.

ΑΕΛ Κ17 (Ζήσης Ζιάγκας): Αντωνόπουλος Λ. (63’ Αντωνόπουλος Ν.), Ντιντής, Κουκουράβας (75’ Γκόλτσιος), Πιτσιδήμος, Μπαγιώτας, Χαλδούπης, Ασίκογλου, Νινίκας, Βλιώρας, Πινακάς (86’ Ταμπούρης), Μπόγδανος (63’ Καζάκος).

Λαμία Κ17 (Σπύρος Κουκούλης): Καραγιάννης, Γκλάβας, Καψαλιάρης, Βέρρης, Τσίτζηρας (46’ Αποστόλου), Ζαλοκώστας (72’ λ.τ. Πεπόνας), Κατσικάς, Κλητοράκης, Γκιοργκάλι, Καψής, Τσαμάλης (56’ Καθάργιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ασλανίδης (Πιερίας), Σακκάς (Θεσσαλίας), Κουτσικανίδης (Πιερίας).