Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την πρεμιέρα με την Βέροια

Με δυνατή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρωί η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2, το Σάββατο (30/10, 15.00) με την ομάδα της Βέροιας στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο Αργεντινός τεχνικός των «κυανόλευκων» Marcelo Straccia επέλεξε την αποστολή για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Σκούπρα, Καρρίκι, Γιαννίτση, Καλούση, Tiboue, Χατζή, Μπαλογιάννη, Λίταινα, Ζιάκα, Λουκά, Kozuh, Νούσιο, Lemaangr, Παναγιώτου, Villa, Κανούλα, Ζαχόπουλο και Σούλτσε.

- Τα εισιτήρια ημέρας θα δίνονται από τα ταμεία του γηπέδου, από την 1 το μεσημέρι μέχρι και την έναρξη του αγώνα και θα τιμώνται 10 ευρώ και για την Θύρα 1α και 1β αλλά και για την Θύρα 2.

- Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι-φωτογράφοι που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα, να προσέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου, έχοντας κοντά τους την ταυτοποίηση της ιδιότητας τους, την αστυνομική τους ταυτότητα, αλλά και το χαρτί εμβολιασμού, νόσησης, Rapid-Test 48 ωρών η PCR-Test 72 ωρών.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ' όλη την διάρκεια παραμονής τους στα δημοσιογραφικά θεωρεία καθώς και σε όλους τους χώρους του γηπέδου.