Βαθμολογία

Φορτούνα Κουτσοχέρου: Να καθιερωθεί και να παίξει καλό ποδόσφαιρο

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου ξεκίνησε με όνειρα και ελπίδες στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και πρώτο μέλημά της είναι να καθιερωθεί στην κατηγορία και φυσικά να εξελιχθεί παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με πολλά νέα παιδιά που ήρθαν να στελεχώσουν την ομάδα και να μάθουν δίπλα στους έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα αυτά φυσικά ξέρει πως για να τα πετύχει, πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών ξεκινώντας πρώτα από τα αποδυτήρια.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Ο κ. Σπύρος Ευαγγέλου είναι ο τεχνικός που οδήγησε τη Φορτούνα πριν δύο χρόνια κάνοντας πρωταθλητισμό στην παραπάνω κατηγορία, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι της διοίκησης τον εμπιστεύτηκαν για να συνεχίσει το έργο του, αφού μετά την άνοδο δεν μπόρεσαν να γευτούν την χαρά της επιτυχίας λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Δημήτρης Σκούπρας (αριστερά) και Χρήστος Μπαταβάνης (δεξιά) φωτογραφίζονται για λογασιασμό του athleticlarissa

Έτσι λοιπόν τη φετινή χρονιά η Φορτούνα θέλει να συνεχίσει το έργο από εκεί που το άφησε και στην άκρη του μυαλού της, πάντοτε έχει να πρωταγωνιστεί και στο τέλος να κάνει «ταμείο».

«Ψυχή» της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια είναι και ο εμπνευστής της Φορτούνας ο κ. Λεωνίδας Τσιούτσιας που βοηθάει όχι μόνο από το μέρος της διοίκησης αλλά παίζοντας και ο ίδιος ποδόσφαιρο.

Πρόεδρος για τη φετινή χρονιά είναι ο κ. Δημοσθένης Λεβέντης, ο οποίος μας παρέθεσε τις δικές του απόψεις για την ομάδα: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους και στην ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς.

Η Φορτούνα θέλει να καθιερωθεί στην κατηγορία, μιας και μετά την άνοδό μας δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολύ καλό και φιλικό κλίμα στα αποδυτήρια με τα νέα παιδιά που ήρθαν να προσπαθούν να εγκλιματιστούν και να βοηθήσουν μαζί με τους έμπειρους τη Φορτούνα».

Στο athleticlarissa μίλησαν και ο προπονητής της ομάδας καθώς και ποδοσφαιριστές

Σπύρος Ευαγγέλου (Προπονητής)

">http://

Βαγγέλης Μπακογιάννης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Χρήστος Σουπεκιώτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Παναγιώτης Γκόγκος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βασίλης Κώτσης (Ποδοσφαιριστής)

">http://