Βαθμολογία

Να εκμεταλλευτεί την ψυχολογία της και να ξεκινήσει με το «δεξί»!

Η ΑΕΛ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στην διαδικασία των πέναλτι και πανηγύρισε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο το χάρηκαν στον μέγιστο βαθμό. Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει και η ομάδα πλέον προετοιμάζεται με περισσότερη ψυχολογία για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ Β.

Ο Ηλίας Φυντάνης, έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Αυτό αφορά τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά που αποκόμισε θέμα τραυματισμού στην αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στον ΠΑΣ και θα μείνει εκτός κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει ένα πλήρες ρόστερ με το οποίο μπορεί να καλύψει τα κενά που σε μια χρονιά - μαραθώνιο σίγουρα δεν θα λείψουν.

Κάπως έτσι, φτάνουμε αισίως στην έναρξη της Superleague 2. Πρώτος αντίπαλος της ομάδας, το νεανικό σύνολο του ΠΑΟΚ Β, μια ομάδα νεανική που σίγουρα θα προσπαθήσει να βγάλει ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ. Στον αντίποδα, οι "βυσσινί" έχουν σίγουρα παραπάνω ποιότητα και εμπειρία από την ομάδα της "συμπρωτεύουσας". Οι πρεμιέρες σίγουρα κρύβουν παγίδες, με την ΑΕΛ να καλείται να παρουσιάσει το προσδοκώμενο αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Χρήστος Δαϊρετζής