Βαθμολογία

O Ξύτσας κράτησε «ζωντανή» τη Χάλκη, κόντρα στον Κίσσαβο

Ηρακλής Χάλκης και Κίσσαβος Συκουρίου αναμετρήθηκαν την Κυριακή (24/10) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (1-1).

Ο Κίσσαβος Συκουρίου είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, έχασε κλασσική ευκαιρία στο 35’ όταν ο Καραντώνης έβγαλε για τον Κώτσια μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών. Όλα όμως διαδραματίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 46’ ο Ντινούλης για τη Χάλκη δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε. Ο τερματοφύλακας της Χάλκης Ξύτσας κράτησε την ομάδα του "ζωντανή" με τις αποκρούσεις του!

Στο 51’ το Συκούριο είχε χαμένο πέναλτι που κέρδισε ο Τζούρας και εκτέλεσε ο Καραντώνης, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

52’ και 55’ χαμένα τετ α τετ του Κορδέλα, όμως η Χάλκη έχασε και δεύτερο παίκτη στο 68’ όταν το σουτ του Κώτσια χτύπησε στο χέρι του Μπουζούκα, ο οποίος δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα, το πέναλτι αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Κώτσιας για να κάνει το 1-1.

Ευκαιρίες έχασε σημαντικές το Συκούριο στο 75’ και 85’ με τον Κώτσια, στο 75’ όμως ο Λιόγκας είχε και οριζόντιο δοκάρι για το Συκούριο. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Κίσσαβο στο 85’ όταν ο Κώτσιας έκανε το σουτ και έσωσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. Παρότι υπήρχε σωρεία ευκαιριών από τους φιλοξενούμενους, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Χάλκη που είχε απομείνει με εννέα παίκτες στο δεύτερο μέρος.

Ηρακλής Χάλκης (Κώστας Κουτσούκης): Ξύτσας, Βογιατζής Σ., Βογιατζής Π., Μπουζούκας, Μιτσάϊ (80′ Τζεμολάρι), Βογιατζής Χ., Ντινούλης, Καλογιάννης, Ρέψης (14′ λ.τ. Σχοινάς), Ραπτοτάσιος, Παπαδόπουλος.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Βουγιουρδής, Χασιώτης, Βελλής, Αγγέλης, Βαρσάμης, Λανάρας (46′ Νεμπεγλέρας), Γκρέτσης, Κώτσιας, Κορδέλας, Καραντώνης, Τζιούρας (55′ Λιόγκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Μάνος, Παπαγεωργίου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ