Βαθμολογία

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Ελευθεραί με το Κουτσόχερο που δεν έβγαλε νικητή!

Ένα συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο γήπεδο Ελευθεραί (24/10) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Το Ελευθεραί αναμετρήθηκε με την Φορτούνα Κουτσοχέρου με τις δύο ομάδες να αποσπούν το βαθμό της ισοπαλίας για το τελικό 2-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από την αρχή το παιχνίδι είχε πολύ δύναμη, άγρια ομορφιά και τη Φορτούνα να επιβάλει το ρυθμό της σχεδόν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Όλη της την υπεροχή την «σφράγισε» με το γκολ που πέτυχε στο 33’ και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με το δεύτερο τέρμα.

Όμως το Ελευθεραί στο δεύτερο ημίχρονο αφυπνίστηκε και σε έξι κυριολεκτικά λεπτά από το 82’ μέχρι το 88’ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 8’ καλό σουτ του Θεοδώρου πέρασε άουτ και στο 12’ επίσης το σουτ του Καββαδία πέρασε άουτ. Στο 33’ η ενέργεια ξεκίνησε από τον Μήτσιου, η ντρίπλα έγινε από τον Καββαδία και ο Γιάννης Παζάρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 51’ δυνατό σουτ του Σάββα Χατζηλιάδη πέρασε άουτ. Στο 57’ ωραία ενέργεια και πάλι του Μήτσιου, ο έμπειρος Καββαδίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Έξι λεπτά αργότερα το σουτ του Καββαδία βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζήμα. Στο 80’ πολύ καλό σουτ του Σάββα Χατζηλιάδη, έδιωξε σωτήρια ο Γκάνας.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γκόγκος ανέτρεψε τον Ντελόπουλο, το πέναλτι εκτέλεσε ο Χατζηλιάδης για το 1-2.

Στο 88’ ύστερα από την επιμονή του Σάββα Χατζηλιάδη μέσα στη περιοχή, με δεύτερη προσπάθεια έβγαλε τη σέντρα που ουσιαστικά ήταν «μπουκιά» για τον Τριτόπουλο που με κοντινή προβολή έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 91’ πολύ καλό σουτ του νεαρού Μήτσιου που ξεχώρισε στο ματς, όμως το σουτ που έκανε βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζήμα.

*Το athleticlarissa ευχαριστεί τις διοικήσεις και των δύο ομάδων για την πολύ καλή συνεργασία στο παιχνίδι και πραγματικά θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στον παρατηρητή του αγώνα κ. Γιώργο Ράτσικα που ήταν εξαιρετικός στα καθήκοντά του.

Ελευθεραί (Σταύρος Τσαπράζης): Τζήμας, Ανυφαντής (74’ Τέλιος), Μιχαλόπουλος, Ντελόπουλος, Τσαδήμος (92’ Κατσικαλούδης), Τσεκούρας, Λαζαρίδης, Γκουζιώτης (55’ Καλαμπάκας), Χατζηλιάδης, Θεοδώρου, Τριτόπουλος.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης, Γκάνας, Γκόγκος, Σουπεκιώτης, Βλησαρούλης, Τσιάμης, Μήτσιος, Σκούπρας, Καββαδίας (70’ Μαμάτσας), Σαλοκανάς (51’ Δημητρέλης), Παζάρας (72’ Χατζής).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Καραγιάννης, Σκριάπας.