Βαθμολογία

Έδειξε έτοιμος για τη σέντρα…

Τρομερή μπάλα από τον Απόλλωνα Λάρισας στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στο Αιγάλεω αλλά εντελώς άδικη η ισοπαλία. Η λαρισινή ομάδα μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, έδειξε όρεξη, μαχητικότητα και το κυριότερο έπαιξε πολύ όμορφο παιχνίδι, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, "τρελούς" συνδυασμούς και πολλές ευκαιρίες.

Στο 15' ακυρώθηκε ωραίο γκολ του Villa που έδειξε δείγματα πολύ μεγάλου παίκτη και δόθηκε στον Απόλλωνα, φάουλ που είχε προγηθεί! Δύο λεπτά αργότερα (17') ο Λίταινας με δυνατό σουτ "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά.

Στο 24' ο Villa μετά από καταπληκτική ενέργεια και αφού απέφυγε δύο αντίπαλους αμυντικούς με ..σπάσιμο μέσης σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ ο Σικαλιάς.

Στο 35' καταγράφηκε η μοναδική ευκαιρία του Αιγάλεω όταν ο Αστράς πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν αυτήν φτάσει στο αμαρκάριστο Αρναρέλλη.

Στο 54' πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους Λαρισαίους όταν ο Μπαλογιάννης από καλό σημείο μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια ουτ.

Στο 76' από ωραία ενέργεια και παράλληλη σέντρα του Ζιάκα, ο Κανούλας δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.

Και στο 86' ο εκ των κορυφαίων της συνάντησης Tiboue έκλεψε την μπάλα (το έκανε συχνά πυκνά αυτό) από τους παίκτες του Αιγάλεω πάσαρε στον Κανούλα που τον πρόλαβε αμυντικός πριν σκοράρει.

Φυσικά υπήρξαν και άλλες (δευτερεύουσες) ευκαιρίες για τον Απόλλωνα που εντυπωσίασε το κοινό του, με το γεμάτο μεστότητα παιχνίδι του.

Δεν υπάρχουν υστερήσαντες από την ομάδα της Λάρισας, όμως υπέρτατη παρουσία είχαν οι Tiboue, Villa, Καλούσης, Λίταινας και Παναγιώτου.

- Δεν αγωνίστηκαν οι Καπουράνης (πήγε με άδεια στην Γερμανία για να πάρει αναβολή από τον στρατό), Ζαχόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γιαννίτσης (τραυματίες).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Αστράς (78' Μαντζάρης), Καρρίκι (87' Ποτόσογλου), Villa (76' Kozuh), Λίταινας, Lemaangr (60' Ζιάκας), Καλούσης (76' Λουκάς), Παναγιώτου (57' Κανούλας), Tiboue, Σκούπρας (87' Πετράκης), Μπαλογιάννης (71' Νούσιος), Χατζής (78' Σούλτσε).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης, Αρναρέλλης, Βουκελάτος.

Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Καλύβας, Καθάριος, Φυλακτός, Χοτζάλι, Σαμλανίδης, Παναγιώτου, Παπαγγελής, Παλτόγλου, Ντάνα, Καρραδίκης.