Βαθμολογία

Ωραίο παιχνίδι στον Πυργετό με την Αιγάνη να παίρνει την ευρεία νίκη!

Στο γήπεδο Πυργετού πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση για την Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) ανάμεσα στον Όλυμπο Αιγάνης και την Αναγέννηση Καλοχωρίου (5-2).

Ο Όλυμπος Αιγάνης μπήκε μπροστά στο σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζηρδέλη Γ., στο 20’ ο Βίτι με σουτ έκανε το 2-0. Στο 30’ ο Ρουμπιές με σουτ το 3-0. Στο 35’ ο Ζαβρής μείωσε με σουτ σε 3-1 και στο 40’ ο Τσαγκούλης έκανε το 3-2.

Το Καλοχώρι είχε ευκαιρίες χαμένες με τους Πατρίκη και Νούσιο. Η Αιγάνη στο 55’ με την κεφαλιά του Ρουμπιέ έκανε το 4-2. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νούσιος είχε κάθετο δοκάρι. Στο 65’ το Καλοχώρι με το σουτ του Ζαβρή είχε νέο οριζόντιο δοκάρι, όμως στο 88’ ο Κατσιάνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

ΑΣ Όλυμπος Αιγάνης (Τάκης Ζηρδέλης): Δημητριάδης, Σαμαράς, Μακρυγιάννης, Περόϊ Κ. (46’ Γιούλι), Παύλου (65’ Περόϊ Γ.), Ζάχος, Ντάνι (75’ Δήμου), Ρουμπιές Κ. (80’ Κατσιάνος), Βίτι, Ζηρδέλης Γ., Πουρλιώτης (55’ Βουγιούκας).

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Καραποστόλης, Μπαλοδήμος (70’ Έξαρχος), Πλιάτσικας, Μπλούφας, Γραβάνης, Νούσιος, Γκόγκος, Πατρίκης, Ζαβρής, Καταρτζής (45’ Λίταινας), Τσαγκούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Τάνας, Κοντονάσιος. 

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ