Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στην Α’ DE - TOX

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Πύρρος – Γόννοι 0-2

Με τρίποντο έφυγαν από το «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» οι Γόννοι, κερδίζοντας με 0-2 τον Πύρρο. Πρώτη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Κωστή που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε άνετα.

Στο 15’ ο Ζαϊρές με πλασέ έκανε το 0-1, ύστερα από τη σέντρα του Κόκρα. Στο 20’ από πλάγια θέση ύστερα από σέντρα του Τζίκα, ο Ζαϊρές έστειλε το πλασέ πάνω από την εστία του Πολυμέρου. Καλή στιγμή στο 55’ όταν την πάσα έβγαλε ο Σερίφης, ο Κόκρας πέρασε την άμυνα και έκανε το πλασέ, απέκρουσε όμως κίπερ.

Στο 75’ ο Ζαϊρές «έκλεψε» τη μπάλα από την άμυνα, πέρασε και τον τερματοφύλακα για το τελικό 0-2.

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Πολυμέρου, Βίλλης, Σκαφιδάς, Πατσούρας, Τσιρογιάννης, Βίρλας, Αλιάι, Σάρα, Νούσιας, Νικούλης, Γιώργης.

Έπαιξαν και οι: Γκρίτσας, Σουλάι, Χύσα, Κάτσας.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Τσούγιας (30’ λ.τ. Συγκούνας), Μπούμπουλης Α., Τσιτζιλώνης, Γουγουλιάς Ν., Φώλιας, Σερίφης, Μπούμπουλης Ε. (85’ Παρασκευούδης), Κόκρας, Τζίκας (60’ Πραγκαφίλης), Ζαϊρές (85’ Κολτσίδας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Παπαγεωργίου, Κουβατάς.

Βλαχογιάννι – Αργυροπούλι 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Βλαχογιάννι. Η Δόξα έμεινε στο 1-1 με το Αργυροπούλι. Στο 3’ ύστερα από σέντρα του Αλεξίου ο Γελαλής από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε δίχτυα. Στο 25’ το καλό σουτ του Γελαλή απέκρουσε εντυπωσιακά ο κίπερ.

Στο 30’ όμως ο Φουρτούνας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Στο 65’ ο Κοντοθανάσης έκανε την πάσα, ο Γελαλή το σουτ απέκρουσε και πάλι ο κίπερ.

Στο 61’ όμως ύστερα από ασταθή απόκρουση του Σαμπανλάρι (35 μέτρα), ο Σωκράτης Φακίτσας με ένα πανέμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-1 , ενώ στο 90’ ο Μπέλτσιος είχε οριζόντιο δοκάρι.

Βλαχογιάννι (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Φράντζας, Κυπαρίσσης, Μπάκος (70’ Τσιάρας), Κοντοθανάσης (75’ Κατσιγιάννης), Αλεξίου, Φακίτσας Σ. (87’ Πέτρου), Γελαλής, Φουρκιώτης.

Αργυροπούλι (Γιώργος Τζαφέρης): Σαμπανλάρι Γ., Καραλής Γ., Καραλής Π., Καραγιάννης, Μπουζούκα, Μπαμπάκος, Φουρτούνας, Σαμπανλάρι Α. (80’ Μπέλτσιος), Καλόγηρος, Λεσάϊ Σ. (70’ Βογιατζής Ε.), Βασιλειάδης (88’ Τζατζάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Πατέτσος, Κακάνης.

ΑΟ Μαυροβουνίου – Φαλανιακός 0-2

Ο Φαλανιακός συνεχίζει με νίκη, κάνοντας το 4Χ4, απέναντι στο μαχητικό Μαυροβούνι (0-2). Στο πρώτο ημίχρονο αν και είχε την κατοχή ο Φαλανιακό, το Μαυροβούνι δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 20’ και στο 30’ τα φάουλ του Κακαζούκη και του Μπατζέλα Ν. πέρασαν άουτ.

Ο Φαλανιακός από την πλευρά του έχασε με τους Τσιάκο στο 20’ και 25’ ευκαιρίες. Στο 30’ ο Πανταζής Η. είχε κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ακόμη πιο μαχητικοί και έτσι στο 65’ το φάουλ του Μπλέντι Σ., απέκρουσε ενστικτωδώς ο Μπρέλλας. Στο 80’ το σουτ του Λάϊου βρήκε σε χέρι αμυντικού και ο Τσιάκος έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πανταζής Η. δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε. Στο 90’ ο ξεχωριστός Μπλέντι Μούτσα πήρε τη μπάλα ύστερα από κόρνερ του Μαυροβουνίου, πέρασε και τον τερματοφύλακα και σκόραρε για το τελικό 0-2.

Μαυροβούνι (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Καραμπίνας, Μαγγόλας, Κολιοφούτης, Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Σιάτρας (80’ Μπάγκας Κ.), Πασσιάς, Κακαζούκης, Μπέτσης (70’ Αντωνούλης).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάϊος, Κολοβός (65′ Πανταζής Γ.), Μπλέντι Σ., Πανταζής Η., Μπλέντι Μ., Νάστας (46′ Πανταζής Μ.), Λόλας (70′ Λυγούρας Β.), Τσιάκος (87′ Ιωαννίδης Σ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Αναστασίου, Σκυβαλίδας.

Παναγροτικός Νίκαιας-ΠΑΟΛ Αβέρωφ  4–0

Ο Παναγροτικός με πρώτο σκόρερ τον Αχιλλέα Γκουντίκα (6 γκολ) ηλικίας 18 ετών, πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, συνεχίζει την μεγάλη του πορεία στο πρωτάθλημα, αφού και σήμερα κέρδισε με 4-0 το Αβέρωφ.

Στο 5’ ο Χουσενάι με σουτ έξω από τη περιοχή έκανε το 1-0. Στο 10’ ο Ανδρεόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 20’ ο Γκουντίκας με βολ – πλανέ έκανε το 3-0. Στο 30’ το Αβέρωφ αντέδρασε. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπέης, εκτέλεσε ο Γραμμένος, όμως ο έμπειρος Κωνσταντίνου απέκρουσε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζήκος είχε κάθετο δοκάρι. Στο 60’ χαμένο τετ α τετ για το Αβέρωφ με τον Μπέη. Και στο 80’ με εκτέλεση φάουλ ο Γκουντίκας έκανε το τελικό 4-0.

Παναγροτικός Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Γκανάβας (75’ Δημητρόπουλος), Ξιώνης (75’ Μπαλανίκας Χ.), Ψαρούλης Α., Γκουντίκας, Περήφανος, Σώκος, Ακρίβος (46’ Νάτσης), Χουσενάι, Ανδρεόπουλος (60’ Φάσας), Μούλιας (46’ Σέντζας).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Γιώργος Παπαντωνίου): Τζήκας, Κυρίτσης, Μανώλης, Σπάρτης, Τσούτσος Θ., Παπαναστασούλης (70’ λ.τ. Μπαντέλας), Μπέης, Ντέκας (80’ Αποστόλου), Ζήκος, Κανιούρας, Γραμμένος (68’ Σδράλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μίχος, Κοντογιώργος.

Αχιλλέας Φαρσάλων-Αστραπή Νέας Πολιτείας 1 – 0

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 1 – 0 κόντρα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και έτσι έφτασε τις 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Η έναρξη της αναμέτρησης βρήκε τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους και οι πρώτες καλές στιγμές αφορούσαν κάποια μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν κανέναν από τους δυο τερματοφύλακες.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στην Αστραπή όταν έπειτα από σέντρα από δεξιά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Κουσιάς έδιωξε με υπερένταση, η μπάλα κατέληξε και πάλι στους φιλοξενούμενους με τον Καλτσά, με τον Χατζηλιάδη να σώζει πάνω στην γραμμή το συρτό σουτ.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Αχιλλέα καταγράφηκε στο 55′ όταν ο Σταθάκος “έσπασε” την μπάλα στον επερχόμενο Παπακωνσταντίνου με τον τελευταίο να πλασάρει μόνος και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Την λύση για το συγκρότημα του Χρήστου Καπελιάνη έδωσε ο Κερμελίδης ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και λίγα λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ όταν ο Παπακωνσταντίνου πίεσε από τα αριστερά, έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Κερμελίδη και αυτός με συρτό σουτ πέτυχε το 1 – 0.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν Παπακωνσταντίνου και Κερμελίδης συνδυάστηκαν και πάλι με τον τελευταίο να πλασάρει και τον τερματοφύλακα της Αστραπής να διώχνει.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση με τους Καλτσά και Κολλάτο. Έτσι λοιπόν η αναμέτρηση έληξε βρίσκοντας τον Αχιλλέα να φεύγει με το τρίποντο από τον αγώνα του Σαββάτου…

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Γανός, Χατζηλιάδης, Ντελής, Κατσανάκης (55′ Κερμελίδης), Χατζόπουλος (65′ Παπαδόπουλος), Λαβαντσιώτης, Παπακωνσταντίνου, Φώτος (78′ Μπαιράμι), Φουρίκης.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Μπομπότης, Παπανικολάου (59′ Χλωρός), Κατσιάνος, Κολλάτος, Πέτρου, Φασούλας (90’+1′ Φουρκιώτης), Γεωργοσούλης (70′ Δράμης), Καλτσάς, Μπόνιας (70′ Κούρτης), Ζαρκαδής (59′ Βέλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μπουρονίκος, Δίχρης.

Πηγή: ifarsala.gr