Βαθμολογία

Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε η ΑΕΛ Κ17

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ Κ17 το Σάββατο (23/10) στο Αθλητικό κέντρο Πηγαδίων της Ξάνθης κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Το παιχνίδι έγινε για την 8η αγωνιστική της SL 1 (Όμιλος Β’).

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με ένα γκολ που σημείωσαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτο ημιχρόνου με μία κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, σε ένα ματς που διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και αυτό φυσικά δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΛ Κ17 μόχθησε μέσα στο γήπεδο και προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για μία ομάδα που έχει μέλλον. Το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να μην ήρθε, όμως η προσπάθεια που έγινε ήταν σημαντική από τα νέα παιδιά της ΑΕΛ Κ17.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Αντωνόπουλος Λ., Ντιντής, Μπαγιώτας, Πιτσιδήμος, Χαλδούπης, Νινίκας, Ασίκογλου, Πινακάς, Λάζος, Κουκουράβας, Βλιώρας.

Έπαιξαν και οι: Γκόλτσιος, Γκουντάρας, Καζάκος, Ντελόπουλος, Βογιατζάκης.

*Την επόμενη αγωνιστική η ΠΑΕ ΑΕΛ Κ17 θα αντιμετωπίσει τη Λαμία εντός έδρας.

*Την αποστολή συνόδευσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεύθυνος των ομάδων νέων Ζήσης Ντελόπουλος που επιμελήθηκε τα πάντα και οργάνωσε με τον καλύτερο τρόπο την Κ17 στο ταξίδι για την Ξάνθη. Να θυμίσουμε πως η ομάδα πήγε διανυκτέρευση, έτσι ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι στην ακριτική πόλη, αφού η απόσταση ήταν μεγάλη.

*Ευχάριστη στιγμή η συνάντηση στο Αθλητικό κέντρο Πηγαδίων του Βασίλη Καραπιάλη (τεχνικός διευθυντής των ομάδων νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ) με το Νίκο Κεχαγιά (τεχνικός διευθυντής των ομάδων νέων της ΠΑΕ Ξάνθης). Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να πούνε πολλά και να θυμηθούν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν.