Βαθμολογία

Φιλική νίκη για την Κ20, στην Ξάνθη η Κ17 (PICS)

Άλλο ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έδωσε η Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε κόντρα στον Πιερικό στην Κατερίνη και επικράτησε με σκορ 4-0! Η εμφάνιση της ομάδας γέμισε με ικανοποίηση τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας αλλά και την διοίκησης. Όμορφο θέαμα από την ΑΕΛ, τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια και πολλές φάσεις για γκολ.

Στο 38’ μέσα από τη μικρή περιοχή, πάσα του Μιλτιάδη στον Δάκτυλα που με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 41’ ο Ζαχαράκης 0-2 με ωραία ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο πρώτο ημίχρονο δύο δοκάρια για την ΑΕΛ. Στο 17’ με τον Κοτσιανούλη και στο 22’ με τον Ζαχαράκη. Στο 55’ ο Νίνο βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 0-3 και στο 66’ ο Ζησούλης με μία προσωπική ενέργεια έκανε σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια της φάσης ο Μιλτιάδης έκανε το τελικό 0-4.

ΑΕΛ Κ20 (Αποστόλης Ευαγγέλου): Εριόν, Αγγελούλης, Μεσκούρης, Τσέλα, Χατζής, Κοτσιανούλης, Ζησούλης, Μιλτιάδης, Δάκτυλας, Νίνο, Ζαχαράκης.

Έπαιξαν και οι: Μπαργιώτας, Κούκος, Παπαϊωάννου, Αποστολάκης, Τσάτσος, Ευαγγέλου, Βλησαρούλης, Μιχαήλ, Αντωνόπουλος Ν.

Εξαιρετική παρουσία από την ομάδα του Αποστόλη Ευαγγέλου και του άμεσου συνεργάτη του Αποστόλη Κατσιάνου.

Στην Ξάνθη η Κ17

Εν τω μεταξύ η Κ17 βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (22/10) στην Ξάνθη, αφού το Σάββατο (23/10) στις 11 το πρωί θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 8η αγωνιστική. Το ματς θα γίνει στο Αθλητικό κέντρο Πηγαδίων.

Η αποστολή της ΑΕΛ πήγε διανυκτέρευση στην Ξάνθη (διαμένει στο ξενοδοχείο Νατάσα) με τον τεχνικό της ομάδας Ζήση Ζιάγκα να έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην πόλη της Ξάνθης βρίσκεται φυσικά και ο υπεύθυνος των ομάδων νέων Ζήσης Ντελόπουλος που έχει προετοιμάσει τα πάντα για την αποστολή, δείχνοντας γι’ ακόμη μία φορά με πόσο μεράκι έχει αγκαλιάσει αυτές τις δύο ομάδες.