Βαθμολογία

Πρώτη ήττα στο Europa League για τον Ολυμπιακό

Με άδεια τα χέρια έφυγε το βράδυ της Πέμπτης από το «Deutsche Bank Park» της Φρανκφούρτης ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς λύγισε με 3-1 στην έδρα της Άιντραχτ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, γνωρίζοντας επί γερμανικού εδάφους την πρώτη της ήττα στην εφετινή διοργάνωση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «αετοί» πέρασαν στην πρώτη θέση του 4ου γκρουπ, έχοντας πλέον 7 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί με 6.

Πάντως οι Πειραιώτες ευνοήθηκαν από την ισοπαλία (2-2) της Φενέρμπαχτσε με την Αντβέρπ στην Τουρκία και είναι το φαβορί για μια από τις δυο πρώτες θέσεις και την απευθείας πρόκριση.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου στις 4 Νοεμβρίου (19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πασιένσια, Τούτα - Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μ. Καμαρά, Κουντέ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Χιντερέγκερ, Τούτα (60΄ Ν΄Ντικά), Τουρέ (82΄ Ντουρμ), Μπορέ, Χασέμπε, Σο (89΄ Χάουγκε), Κόστιτς, Γιάκιτς, Καμάντα, Πασιένσια (82΄ Ρόντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (77΄ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (60΄ Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά (65΄ Κουντέ), Μασούρας (77΄ Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί (65΄ Τικίνιο).

zougla.gr