Βαθμολογία

Πήρε το εισιτήριο ο Φαλανιακός

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) στο γήπεδο της Γιάννουλης για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Ο Φαλανιακός πήρε την πρόκριση απέναντι στον μαχητικό Αμπελωνιακό με σκορ 3-2.

Ο τεχνικός του Φαλανιακού Κώστας Νεμπεγλέρας είχε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Αλεξανδρή που μόχθησε για το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Καρακίτσιο Β. Στο 30’ ο Καραμπούζης έκανε το 2-0 και στο 42’ ο Γιαννακόπουλος σημείωσε και το 3-0.

Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός ανέβασε «στροφές» και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ αλλά ως εκεί για το τελικό 3-2.

Στο 60’ ο Αλεξόπουλος Σ. με κεφαλιά μείωσε σε 3-1 και στο 70’ ο Σίλβι εκτέλεσε πέναλτι, αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Αμπελώνας είχε μία καλή στιγμή για να φέρει το ματς στα ίσα στο 80’ με τον Γωγάκο, αλλά το πλάσέ που έκανε έβγαλε πάνω στη γραμμή ο Κολοβός Κ.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Καραμπούζης (46΄ Μπλέντι), Γιαννακόπουλος (46΄Πανταζής Η.), Λάϊος (60΄Κολοβός Κ.), Πανταζής Γ., Λυγούρας Β. (46΄Τσιάκος), Καρακίτσιος, Μαριγκούδης, Ιωαννίδης Σεμπ., Πανταζής Θωμ. (60΄ Λόλας).

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Ντανίκας (60’ Καραγιάννης), Πάνου, Μπαρούτζας, Μεσημέρης (46’ Χάστας), Αλεξόπουλος Α., Αλεξόπουλος Σ. (60’ Γωγάκος), Σίλβι, Κυρίτσης, Γκιόνα (46’ Πόνηρος), Βογιατζής (46’ Βούκιας).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μάνος, Πατέτσος.