Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση ο Δωτιέας Αγιάς

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ο Δωτιέας Αγιάς, αφού επικράτησε με σκορ 0-2 της Φορτούνας Κουτσοχέρου (20/10).

Το ματς ήταν ενδιαφέρον και οι νικητές κατάφεραν με την ποιότητά τους να πάρουν αυτό που ήθελαν. Εξάλλου έχουν υψηλές φιλοδοξίες και στους δύο θεσμούς.

Το ματς έγινε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά οι παίκτες των δύο ομάδων πάλεψαν για το καλύτερο.

Ο Δωτιέας είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση με δύο γκολ, επίσης είχε και δοκάρι με τον αμυντικό Σούλη. Στο 40’ ο Λεσάι με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης το κέρδισε. Τέλος με τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς ο Κορτσάρι με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 0-2.

Από πλευράς Φορτούνας στο 20’ δοκάρι είχε ο Δημητρέλης μετά από ωραία ενέργεια του Μήτσιου.

Στο 31’  σουτ έκανε ο Καββαδίας έξω από τη περιοχή και το έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Μάλτζαρης σε κόρνερ. Τέλος στο 85’ ωραίο σουτ είχε ο Δημητρέληςπου πέρασε άουτ.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης, Γκάνας (60’ Αετόπουλος), Γκόγκος (67’ Ξύτσας), Γκουντρουμπής, Μπακογιάνης, Τσιάμης (65’ Κουταλιάς), Μήτσιος (60’ Χατζής), Σκούπρας (46’ Μαμάτσας), Καββαδίας, Παζάρας, Δημητρέλης.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσπς Μπεριτζάς-Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης (80΄Καρνάβας), Κορλός (70΄Μαλαχτάρης), Ντακούλας (70΄Δημολιός), Σούλης, Παπαγιαννούλης, Λεσάι (70΄Μακρής), Πατσιωτός (70΄ Μάνσε Α.), Κορτσάρι, Σούμπασης, Φουκαλάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Δίχρης, Σιαπλούλης.