Βαθμολογία

Aπλά και εύκολα στην επόμενη φάση ο Ηρακλής Λάρισας

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ προκρίθηκε ο Ηρακλής Λάρισας το απόγευμα της Τετάρτης (20/10).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συγκεκριμένα πέρασε χωρίς άγχος το εμπόδιο της Αστραπής Νέας Πολιτείας με σκορ 0-6. Στην επανάληψη «πάτησε γκάζι» η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και είχε ένα εύκολο απόγευμα.

Οι νικητές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν αρκετές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του ματς, όπως και δοκάρι με τον Χασομέρη.

Μετά την πρόκριση, η ομάδα του Ηρακλή στρέφει την προσοχή της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όπου θα παίξει στη Νέα Αρτάκη, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Από την άλλη το νεανικό συγκρότημα του Γιάννη Σιάρκου «πάλεψε» όσο μπορούσε το ματς στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μία ομάδα που έχει βλέψεις ανόδου και αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Στο 42’ ο Κούλπας με κεφαλιά από στημένη μπάλα έκανε το 0-1. Στο 50’ με σουτ ο Δοδοντσάκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά διαμόρφωσε και το 0-3.

Στο 55’ ο Αλεξίου με σουτ ανέβασε το σκορ σε 0-4 και ο ίδιος παίκτης στο 66’ με ίδιο τρόπο σημείωσε και το 0-5. Το τελικό 0-6 έκανε στο 87’ ο Τάρτας.

Για την Αστραπή μία καλή προσπάθεια με το νεαρό Κωνσταντίνου στο πρώτο μέρος και μία με τον Καλτσά στην επανάληψη όπου έκανε το γυριστό σουτ και απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Παπανικολάου, Μπομπότης, Κατσιάνος, Κολλάτος, Πέτρου (58’ Φασούλας), Μπόνιας (58’ Αθανασιάδης) , Γεωργοσούλης (75’ Δράμης), Καλτσάς (75’ Κούρτης), Ζαρκαδής, Κωνσταντίνου (58’ Βέλλας).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης (72’ Ντάτσι), Μπαλαμώτης, Τάρρτας, Κούλπας, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Κουτσούκης (70’ Κουτζαηλίας), Χατζηλιόντας (57’ Βαγενάς), Χασομέρης (57’ Σταμάτης), Ναρίνογλου, Αλεξίου (70’ Αναδολού).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Στάϊκός, Μίχος.