Βαθμολογία

Τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου

Αρκετά ενδιαφέροντα προέκυψαν από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, με το Βόλο να πρωταγωνιστεί με τα πολλά του γκολ και τον ΟΦΗ να νικά εκεί που πάντα έχανε.

Ο Βόλος μετά από έξι αγωνιστικές έχει την καλύτερη επίθεση με 15 γκολ και μαζί με άλλες δύο ομάδες, Απόλλωνα και Ατρόμητο, την πιο αδύνατη άμυνα με 12 γκολ.
Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν πετύχει από 13 γκολ, δύο λιγότερα από το Βόλο.
Στα έξι παιχνίδια της θεσσαλικής ομάδας έχουν επιτευχθεί 27 γκολ, μέσος όρος 4,5 γκολ ανά αγώνα, ενώ η αμέσως επόμενη ομάδα με πολλά γκολ είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, που στα έξι παιχνίδια τους έχουν επιτευχθεί από 19 γκολ.

Κάνοντας την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ και την πρώτη νίκη του εκτός έδρας επί του Παναιτωλικού, ο ΟΦΗ είναι τώρα αήττητος στα επτά τελευταία του εκτός έδρας και χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας! Μάλιστα την πρώτη νίκη την πέτυχε στο Αγρίνιο, εκεί που είχε χάσει και στις επτά προηγούμενες επισκέψεις! Έπρεπε να φτάσουν στο 16ο παιχνίδι της ιστορίας τους Παναιτωλικός και ΟΦΗ, για να νικήσει κάποτε φιλοξενούμενος.

Τρία παιχνίδια έχει δώσει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας, έχει κερδίσει και τα τρία, με τον Αγκιμπού Καμαρά να έχει και στις τρεις περιπτώσεις εμπλοκή σε γκολ. Στη Λαμία έδωσε ασίστ, στην Τρίπολη και τα Γιάννενα σκόραρε, για να μείνει πλέον ο Ολυμπιακός μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Από το 2017 είχε να ξεκινήσει η ΑΕΚ με τρεις νίκες στα πρώτα ισάριθμα παιχνίδια της έδρα της. Τη σεζόν που πήρε το πρωτάθλημα. Τότε πάντως έχασε το τέταρτο από τον... Ατρόμητο, που νίκησε χθες.

Για πρώτη φορά στην παρουσία του στη Super League ο Βόλος πέτυχε τέσσερα γκολ. Το έκανε μέσα στην Τούμπα, αλλά δεν νίκησε. Αυτό το 4-4 είναι το παιχνίδι του Βόλου με τα περισσότερα γκολ, οκτώ, από όσα έχει παίξει στη Super League.

Ο Απόλλων και ο Ατρόμητος είναι οι ομάδες που δεν έχουν κάνει ακόμα νίκη, ο τελευταίος μάλιστα ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του στη Super League με έξι παιχνίδια χωρίς νίκη.