Βαθμολογία

Ο «επαναπατρισμός» ενός μαέστρου!

Ο Ανδρέας Χατζηλιόντας αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή γέννημα - θρέμμα του νομού Λάρισας. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕΛ και αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Γιώργου Δώνη που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2007 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή - μάγο αγωνιζόμενος ως κλασικό ''δεκάρι'', ικανό να ''τρυπήσει'' οποιαδήποτε άμυνα με τις μπαλιές και τις εμπνεύσεις του.

Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο όμορφο νησί της Ρόδου όπου και πέρασε από τον Ιάλυσο, την Ρόδο και τον Άρη Αρχαγγέλου. Σε όλες τις ομάδες άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ ''έκλεψε'' και τις καρδιές των φιλάθλων με τον εξαιρετικό χαρακτήρα του και την απλότητά του. Την περυσινή αγωνιστική περίοδο που ουσιαστικά δεν διεξήχθη επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

Φέτος, βρίσκεται στον Ηρακλή Λάρισας ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει θέσει στόχους ανόδου. Στον ''Γηραιό'' ποντάρουν πολλά στον έμπειρο πλέον μεσοεπιθετικό που θα αποτελέσει έναν από τους ηγέτες της ομάδας στον δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει ώστε να κερδίσει την άνοδο.

Επιμέλεια: Χρήστος Δαϊρετζής