Βαθμολογία

Ανέλαβε την προεδρία με στόχο να τον πάει ψηλά!

Ο Φαλανιακός αποτελεί μια από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας. Εδώ και λίγους μήνες στον προεδρικό θώκο της ομάδας βρίσκεται ένας γνωστός επιχειρηματίας και άνθρωπος του ποδοσφαίρου εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο λόγος για τον Χρήστο Πρίφτη, ο οποίος το καλοκαίρι ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου και άμεσα μπήκε μπροστά θέτοντας στόχους πρωταθλητισμού και ανόδου στις Εθνικές Κατηγορίες.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της θητείας του στην κεφαλή του Φαλανιακού έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη φέρνοντας στον σύλλογο πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές πολλοί εκ των οποίων προέρχονται από ανώτερες κατηγορίες. Όνειρο του επιτυχημένου επιχειρηματία είναι να δει τον σύλλογο να αγωνίζεται στην Γ' Εθνική και θα λέγαμε ότι ανεβάζει τόσο το επίπεδο της ομάδας όσο και συνολικά του ποδοσφαίρου μας.

Τέλος, ο ίδιος βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο στο ''πλάι'' της ομάδας παρακολουθώντας από κοντά τους αγώνες με την πεποίθηση ότι το προσεχές καλοκαίρι θα ''αναγκαστεί'' να κάνει προγραμματισμό για Εθνικές Κατηγορίες.

Επιμέλεια: Χρήστος Δαϊρετζής