Βαθμολογία

Σημαντική η βοήθειά του!

Ο Γιάννης Σιάρκος είναι ένας από τους πιο φέρελπεις προπονητές του νομού μας. Τον γνωρίσαμε στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστή αρχικά, ενώ με το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ασχολήθηκε με την προπονητική. Προπόνησε αρχικά την Κ16 της Νέας Πολιτείας διαγράφοντας πολλές επιτυχίες στο εφηβικό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια είχε πετυχημένο πέρασμα από το Μαυροβούνι με… άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Φτάνοντας στο σήμερα, η ομάδα της Αστραπής του έδωσε την ευκαιρία πέραν των υποδομών να αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας της Νέας Πολιτείας που αγωνίζεται στην Α'  Τοπική Κατηγορία και βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε παιδιά που προέρχονται από τα ''σπλάχνα'' του συλλόγου. Αναμφίβολα πρόκειται για μια οργανωμένη και μεθοδική προσπάθεια ώστε να αξιοποιηθούν τα παιδιά των Ακαδημιών του συλλόγου.

Η διοίκηση της ομάδας λοιπόν, αποφάσισε να δώσει τα ''κλειδιά'' της ομάδας σε έναν νέο άνθρωπο που γνωρίζοντας την εικόνα των υποδομών μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει όλα τα νέα παιδιά στα οποία δίνει συνεχώς ευκαιρίες.

Επιμέλεια: Χρήστος Δαϊρετζής