Βαθμολογία

Νίκες για Παναγροτικό, Τσαριτσάνη και Αργυροπούλι

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ DE – TOX (17/10)

Όλυμπος Γόννων - Παναγροτικός Νίκαιας 1-3

Ο Παναγροτικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κερδίζοντας αυτή τη φορά και τον Όλυμπο Γόννων και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 1-3. Η ομάδα της Νίκαιας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ βρήκα τα ψυχικά αποθέματα και πήρε στο τέλος τη νίκη.

Ο Σερίφης στο 13’ έκανε το 1-0 για του Γόννους. Η συνέχεια ανήκε στον Παναγροτικό που έφερε αρχικά το ματς στα ίσα με τον Γκουντίκα (1-1) στο 33’. Στο 47’ ο Χουσενάι σημείωσε το 1-2 και ο ίδιος παίκτης στο 60’ «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του (1-3).

Παναγροτικός Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Ξιώνης, Ψαρούλης, Περήφανος, Σιώκος, Τσούρα (60’ Σέντζας), Χουσενάι (80’ Αρχοντής), Γκουντίκας, Αλατάς (80’ Ανυφαντής), Γκανάβας (60’ Μούλιας), Πετράκης (35’ λ.τ. Ανδρεόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Παπαγεωργίου, Κοτούμπας.    

Δαμασιακός - Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-3

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρασε από το Δαμάσι με σκορ 1-3, κερδίζοντας την τοπική ομάδα. Ο Δραχαλίβας σκόραρε δύο φορές στο 31΄και 85΄. Στο ενδιάμεσο είχε σκοράρει και ο Σεμερτζίδης στο 63’. Για το Δαμάσι που πάλεψε πολύ το ματς ο Οικονόμου στο 60΄ είχε σε εκείνο το σημείο φέρει το ματς στα ίσα.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Γεωργαντζιάς, Μουσιάρης, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Σκούπρας, Κυρατζής, Μουσιάρης, Μούρι, Λούτσος, Βίδρας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Ντάλλας, Δραχαλίβας, Σεμερτζίδης, Πεπκολάι, Ντούφας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Καρακώστας, Βαλιώτης.

Δόξα Βλαχογιαννίου - Δήμητρα Γιάννουλης 1-1

Από έναν βαθμό πήραν Βλαχογιάννι και Γιάννουλη στο τελικό 1-1. Στο 12’ ωραία ασίστ του Ραμάι, ο Μπόντε πέρασε την άμυνα και έκανε το 0-1. Στο 38’ ωραίο φάουλ του Γελαλή, μπλόκαρε ο Κοτλής.

Στο 70’ παράλληλη του Γουλούλη, δεν την πρόλαβε να την στείλει σε κενή εστία στα δίχτυα. Στο ίδιο λεπτό το πλασέ του Γελαλή πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα και ο αμυντικός την έβγαλε σε πλάγιο.

Στο 75’ καλό φάουλ του Ραμάι, την κεφαλιά του Ντούφα απέκρουσε ο Γραβάνης. Στο 90’ Γελαλής με Μπάκο συνδυάστηκαν και ο Αλεξίου με συρτό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Βλαχογιάννι (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Γκουρομπίνος, Πατσής (30’ λ.τ. Κατσιγιάννης), Φράντζας, Κυπαρίσσης, Φουρκιώτης, Αλεξίου, Κοντοθανάσης (75’ Τσιάρας), Φακίτσας (85’ Πέτρου), Γελαλής, Μπάκος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας): Κοτλής, Σαπάκος, Κουρούτσαλης, Ντούφας, Ντόκος (70’ Τσακνάκης), Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Μπόντε Ν. (60’ Κατσαμπέλας), Γουλούλης (75’ Σπανός), Ραμάι, Καρβούνης (60’ Χατζηγρηγορίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μπουρονίκος, Δίχρης.

Δόξα Αργυροπουλίου ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" 4-3

Ένα σπουδαίο ματς έγινε στο Αργυροπούλι. Η τοπική ομάδα κατάφερε να κερδίσει με σκορ 4-3 τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Πύρρο. Ο έμπειρος φορ Αλέξης Τζατζάκης σημείωσε τρία γκολ για την Δόξα Αργυροπουλίου!

Ο Πύρρος στο 6΄με τον Νούσια έκανε το 0-1. Στο 30’ ο Καλόγηρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Ο Τζατζάκης στο 50΄, 59΄ και 73’ έκανε το 4-1! Ο Πύρρος μείωσε σε 4-3 με τους Γιώργη στο 78΄ και Χίσα στο 81΄.

Αργυροπούλι (Γιώργος Τζαφερης): Σαμπανλάρι, Καραλής Γ., Χατζής, Καραγιάννης, Βουγιατ’κης,(88 Μπουζουκας)Καράλης Π,Φουρτούνας,Κοκκορας(46 Βασιλειαδης)Καλογηρος,Λεσάι(65 Σακοραφας)Τζατζακης(80 Πλιατσικας)

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Πολυμέρου, Τσιρογιάννης, Σουλάι (60΄Βίλλης), Μάρης, Σκαφιδάς, Βύρλας, Τζόγκας (55΄ Χύσα), Σάρρα (63΄ Γκρίφσα), Γιώργης, Νούσιας, Νικούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Νάκας, Ρουπέλας.

Ολυμπιακός Αμπελιάς – Μαυροβούνι 0-0

Χωρίς νικητή ήταν το ματς στην Αμπελιά σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση. Το Μαυροβούνι πολύ νωρίς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό έχασε τον τερματοφύλακα Τάσο Ριζόπουλο, τη θέση του πήρε ο Μπρέλλας, αφού όμως βγήκε ο Κυρμιτσής.

Δύο καλές στιγμές είχε στο 30’ το Μαυροβούνι. Έκανε το φάουλ ο Κακαζούκης και ο Μπατζέλας Ν. από θέση τετ α τετ αστόχησε, ο ίδιος παίκτης πήρε τη κεφαλιά στο 75’ αλλά την έστειλε άουτ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Παπαγούλας, Αντωνίου, Νικολακούλης, Κουρμπάτι, Χάμος, Νταμπαλέτσιος (80’ Χριστοδούλου), Κοτρώτσιος Χ. (46’ Κοτρώτσιος Αθ.), Γκαραβέλης, Καρατζούκος (89’ Πλίτσης), Τσαπατόρης, Σπύρου.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Βασίλης Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Μπάγκας Δ., Καραμπίνας, Μπάγκας Κ., Παπαμάνος, Σιάτρας (80’ Μπατζέλας Β.), Κυρμιτσής (1’ Μπρέλλας), Μπατζέλας Ν., Ντούρας (46’ Πασσιάς), Μπέτσης (70’ Ράχης), Κακαζούκης.     

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Κοτούμπας, Μίχος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ